Gözler Kabine toplantısında! Asgari ücret, EYT, 3600 ek gösterge...

Siyaset 08.11.2021 - 17:27, Güncelleme: 08.11.2021 - 17:27
 

Gözler Kabine toplantısında! Asgari ücret, EYT, 3600 ek gösterge...

Kocaeli haberi
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. 2022'de asgari ücret ne kadar olacak? EYT sorunu için formul ne? Suriye'ye yeni harekat olacak mı? İşte haberin ayrıntıları... CNN Türk muhabiri Arda Erdoğan, Beştepe'de gerçekleştirilecek toplantıya ilişkin son dakika bilgileri aktardı: Ekonomiden çalışma hayatına, dış politikadan terörle mücadeleye Kabine toplantısında bütün bu başlıklar ele alınacak. En çok merak edilen soruların başında 2022'de asgari ücret ne kadar olacak? geliyor. Henüz asgari ücret tespit komisyonu çalışmalarına başlamadı ancak hem hükümetten hem de iş veren kesimden çeşitli mesajlar geliyor. Hükümetten gelen mesajlara bakacak olursak... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, enflasyon karşısında emeği koruyacak bir asgari ücret olacağını söyledi yeni yılda. İşte bu kapsamda Kabine'nin bilgisine sunulacak asgari ücrete ilişkin değerlendirmeler. İşveren kesiminden de dönemin koşullarını ve uzun vadede ekonomik etkileri dikkat alan bir asgari ücret talebi gelmişti. Bu noktada asgari ücret çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerin Kabine toplantısında müzakere edileceğini söyleyelim
Kocaeli haberi

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. 2022'de asgari ücret ne kadar olacak? EYT sorunu için formul ne? Suriye'ye yeni harekat olacak mı?

İşte haberin ayrıntıları...

CNN Türk muhabiri Arda Erdoğan, Beştepe'de gerçekleştirilecek toplantıya ilişkin son dakika bilgileri aktardı: Ekonomiden çalışma hayatına, dış politikadan terörle mücadeleye Kabine toplantısında bütün bu başlıklar ele alınacak. En çok merak edilen soruların başında 2022'de asgari ücret ne kadar olacak? geliyor. Henüz asgari ücret tespit komisyonu çalışmalarına başlamadı ancak hem hükümetten hem de iş veren kesimden çeşitli mesajlar geliyor.

Hükümetten gelen mesajlara bakacak olursak... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, enflasyon karşısında emeği koruyacak bir asgari ücret olacağını söyledi yeni yılda. İşte bu kapsamda Kabine'nin bilgisine sunulacak asgari ücrete ilişkin değerlendirmeler. İşveren kesiminden de dönemin koşullarını ve uzun vadede ekonomik etkileri dikkat alan bir asgari ücret talebi gelmişti. Bu noktada asgari ücret çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerin Kabine toplantısında müzakere edileceğini söyleyelim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.