EMRE KAHRAMAN SORU İŞARETLERİ BIRAKTI

Siyaset 11.07.2020 - 05:45, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

EMRE KAHRAMAN SORU İŞARETLERİ BIRAKTI

KH/CENGİZYUCAK Aykut Çağlayan, AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı,  Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği ve İzmit Belediye Meclis Üyeliği görevlerinden istifa etti. Kocaeli Ak Parti camiasında şok etkisi oluşturan bu istifa kararı karşısında "neler oluyor" diye merak edilirken,  Aykut Çağlayan’ın istifa kararına ilk açık destek Ak Parti Kocaeli eski il gençlik kolları başkanı Emre Kahraman’dan geldi. EMRE KAHRAMAN SORU İŞARETLERİ BIRAKTI Ak Parti Kocaeli Teşkilatı içinde en önemli göervler olarak kabul edilen Teşkilat Başkanlığı ve Meclis üyeliğinden istifa etmiş birisi parti içinde şok etkisi oluşturp ve siyaset kamuoyunda ise "acaba" diye merak uyandırırken,  Emre Kahraman'ın Aykut Çağlayan için sosyal medya sayfasından yazdığı "Emeğine şahidim. Bu dava için yaptıklarına şahidim. Sabrına şahidim. İtidaline şahidim. Mücadelene şahidim. Dava aşkına şahidim. Kardeşliğine şahidim. Kim ne derse desin RECEP TAYYİP ERDOĞAN dediğine şahidim. Aldığın her kararın arkasındayım. Allah yolunu açık etsin kardeşim... Yollar uzun biter kardeşlik bitmez” ifadelerini kullandı." şeklindeki destek mesajı kafalarda "Ak Parti Kocaeli'de neler oluyor böyle" ve "Yoksa Aykut Çağlayan'ın bu istifası tam da yeni il gençlik kolu başkanı atamasının kilitlendiği bir noktada Emre Kahraman'ın bilgisi dahilinde bir yerlere mesaj mı idi" sorularını da beraberinde getirdi.. İŞTE EMRE KAHRAMAN'IN O DESTEK MESAJI

KH/CENGİZYUCAK Aykut Çağlayan, AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı,  Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği ve İzmit Belediye Meclis Üyeliği görevlerinden istifa etti. Kocaeli Ak Parti camiasında şok etkisi oluşturan bu istifa kararı karşısında "neler oluyor" diye merak edilirken,  Aykut Çağlayan’ın istifa kararına ilk açık destek Ak Parti Kocaeli eski il gençlik kolları başkanı Emre Kahraman’dan geldi.

EMRE KAHRAMAN SORU İŞARETLERİ BIRAKTI

Ak Parti Kocaeli Teşkilatı içinde en önemli göervler olarak kabul edilen Teşkilat Başkanlığı ve Meclis üyeliğinden istifa etmiş birisi parti içinde şok etkisi oluşturp ve siyaset kamuoyunda ise "acaba" diye merak uyandırırken,  Emre Kahraman'ın Aykut Çağlayan için sosyal medya sayfasından yazdığı "Emeğine şahidim. Bu dava için yaptıklarına şahidim. Sabrına şahidim. İtidaline şahidim. Mücadelene şahidim. Dava aşkına şahidim. Kardeşliğine şahidim. Kim ne derse desin RECEP TAYYİP ERDOĞAN dediğine şahidim. Aldığın her kararın arkasındayım. Allah yolunu açık etsin kardeşim... Yollar uzun biter kardeşlik bitmez” ifadelerini kullandı." şeklindeki destek mesajı kafalarda "Ak Parti Kocaeli'de neler oluyor böyle" ve "Yoksa Aykut Çağlayan'ın bu istifası tam da yeni il gençlik kolu başkanı atamasının kilitlendiği bir noktada Emre Kahraman'ın bilgisi dahilinde bir yerlere mesaj mı idi" sorularını da beraberinde getirdi..

İŞTE EMRE KAHRAMAN'IN O DESTEK MESAJI
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, yazı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.