İmralı-Edirne-Kandil ekseni arasında kaldık.. ‘En büyük hesabı’ bekleyeceğiz…

Siyaset 15.01.2022 - 06:25, Güncelleme: 15.01.2022 - 06:25
 

İmralı-Edirne-Kandil ekseni arasında kaldık.. ‘En büyük hesabı’ bekleyeceğiz…

kocaelihaberi
Gazeteci Fehmi Koru, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Selahattin Demirtaş ve terörist başı Abdullah Öcalan hakkındaki sözleri hakkında dikkat eken bir yazı kaleme aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Selahattin Demirtaş ve terörist başı Abdullah Öcalan için "Edirne’deki en büyük hesabı İmralı’dakine verecek" sözleri sonrasında "Selahattin Demirtaş, terörist başı Öcalan'a ne tür bir hesap verecek" soruları gündeme gelirken Erdoğan'ın sözlerinin ise terörist başı Abdullah Öcalan'ı meşru hale getirdiğine dair sert tepkileri beraberinde getirdi. Gazeteci Fehmi Koru, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Selahattin Demirtaş ve terörist başı Abdullah Öcalan için "Edirne’deki en büyük hesabı İmralı’dakine verecek" şeklindeki açıklamasıyla ilgili dikkat çeken bire yazı kaleme aldı. Koru, "İmralı-Edirne-Kandil ekseni arasında kaldık.. ‘En büyük hesabı’ bekleyeceğiz…" başlıklı yazısında "Terör örgütü lideri olduğu için yargılandıktan sonra cezaevine çevrilmiş bir adada günlerini geçiren bir mahkum (Öcalan), mahkum olmasa bile yine ‘terör’ ile irtibatlandırılarak tutuklu yargılanan ve kendisi de cezaevinde bulunan birinden (Demirtaş’tan) kendisine hesap vermesini nasıl talep edecek? Hangi konuda? İmralı’da bulunan mahkum Edirne’deki tutuklu aleyhine tanıklık mı yapacak yoksa?" sorularını gündeme aldı. İşte o yazıyı okumak için tıklayınız
kocaelihaberi

Gazeteci Fehmi Koru, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Selahattin Demirtaş ve terörist başı Abdullah Öcalan hakkındaki sözleri hakkında dikkat eken bir yazı kaleme aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Selahattin Demirtaş ve terörist başı Abdullah Öcalan için "Edirne’deki en büyük hesabı İmralı’dakine verecek" sözleri sonrasında "Selahattin Demirtaş, terörist başı Öcalan'a ne tür bir hesap verecek" soruları gündeme gelirken Erdoğan'ın sözlerinin ise terörist başı Abdullah Öcalan'ı meşru hale getirdiğine dair sert tepkileri beraberinde getirdi.

Gazeteci Fehmi Koru, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Selahattin Demirtaş ve terörist başı Abdullah Öcalan için "Edirne’deki en büyük hesabı İmralı’dakine verecek" şeklindeki açıklamasıyla ilgili dikkat çeken bire yazı kaleme aldı.

Koru, "İmralı-Edirne-Kandil ekseni arasında kaldık.. ‘En büyük hesabı’ bekleyeceğiz…" başlıklı yazısında "Terör örgütü lideri olduğu için yargılandıktan sonra cezaevine çevrilmiş bir adada günlerini geçiren bir mahkum (Öcalan), mahkum olmasa bile yine ‘terör’ ile irtibatlandırılarak tutuklu yargılanan ve kendisi de cezaevinde bulunan birinden (Demirtaş’tan) kendisine hesap vermesini nasıl talep edecek? Hangi konuda? İmralı’da bulunan mahkum Edirne’deki tutuklu aleyhine tanıklık mı yapacak yoksa?" sorularını gündeme aldı.
İşte o yazıyı okumak için tıklayınız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.