Seda Sayan cesur dansıyla olay oldu (VİDEO)

Güncel 19.09.2021 - 01:26, Güncelleme: 19.09.2021 - 01:31
 

Seda Sayan cesur dansıyla olay oldu (VİDEO)

kocaelihaberi
Seda Sayan’dan açık hava konserinde cesur dans! Kostümü olay oldu 49. İstanbul Müzik Festivali'nde sahne alan ünlü sanatçı Seda Sayan'ın cesur dansı, izleyenler tarafından tam not aldı. 49. İstanbul Müzik Festivali tüm hızıyla sürüyor. Festival kapsamında, birden fazla alanda çok sayıda isim sahne aldı. Dün Gülben Ergen'in sahne aldığı festivalde bugün de Seda Sayan rüzgarı esti. CESUR DANSI BEĞENİ TOPLADI Sayan'ın şarkısını söyledikten sonra davetlilerle birlikte dans ettiği anlar sosyal medyada paylaşıldı. Beyaz sahne kostümü çok yakıştırılan Sayan, cesur figürlere imza attı. (medyatava.com)  
kocaelihaberi

Seda Sayan’dan açık hava konserinde cesur dans! Kostümü olay oldu

49. İstanbul Müzik Festivali'nde sahne alan ünlü sanatçı Seda Sayan'ın cesur dansı, izleyenler tarafından tam not aldı.

49. İstanbul Müzik Festivali tüm hızıyla sürüyor. Festival kapsamında, birden fazla alanda çok sayıda isim sahne aldı. Dün Gülben Ergen'in sahne aldığı festivalde bugün de Seda Sayan rüzgarı esti.

CESUR DANSI BEĞENİ TOPLADI

Sayan'ın şarkısını söyledikten sonra davetlilerle birlikte dans ettiği anlar sosyal medyada paylaşıldı. Beyaz sahne kostümü çok yakıştırılan Sayan, cesur figürlere imza attı. (medyatava.com)
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.