AK PARTİ DİLOVASI ONLARI YEMEKTE BULUŞTURDU

Siyaset 23.10.2021 - 16:50, Güncelleme: 23.10.2021 - 17:29
 

AK PARTİ DİLOVASI ONLARI YEMEKTE BULUŞTURDU

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Dilovası İlçe Teşkilatı, mahalle teşkilat başkanları ve belediye meclis üyelerinin eşlerini bir restaurantta tertiplediği öğle yemeğinde buluşturdu.. TYemeğin baş misafirlerinden birisi olan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir yemek ile ilgili olarak yaptığı sosyal medya paylaşımında "Dilovası Kadın Kollarımızın organize ettiği programda, İl Kadın Kolları Başkanımız Sn. Yasemin Özdemir,İlçe Başkanımız Sn. İlhan Yıldırım,Kadın Kolları Başkanımız Sn. Gülay Artut Meclis üyelerimiz ve mahalle başkanlarımızın eşlerinin katılımları ile bir araya gelip Yükselen Şehir Dilovası'nı konuştuk." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Dilovası İlçe Teşkilatı, mahalle teşkilat başkanları ve belediye meclis üyelerinin eşlerini bir restaurantta tertiplediği öğle yemeğinde buluşturdu..

TYemeğin baş misafirlerinden birisi olan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir yemek ile ilgili olarak yaptığı sosyal medya paylaşımında "Dilovası Kadın Kollarımızın organize ettiği programda, İl Kadın Kolları Başkanımız Sn. Yasemin Özdemir,İlçe Başkanımız Sn. İlhan Yıldırım,Kadın Kolları Başkanımız Sn. Gülay Artut Meclis üyelerimiz ve mahalle başkanlarımızın eşlerinin katılımları ile bir araya gelip Yükselen Şehir Dilovası'nı konuştuk." ifadelerine yer verdi..

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilir

Bir 5 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 3 kişi, masa ve iç mekan görseli olabilir

Bir 1 kişi ve oturuyor görseli olabilir

Bir Gülay Artut dahil 12 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.