AK PARTİ GEBZE PİKNİK YAPTI

Siyaset 19.09.2021 - 18:05, Güncelleme: 20.09.2021 - 07:37
 

AK PARTİ GEBZE PİKNİK YAPTI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı bugün piknik yaparak hem yorgunluk ve stres attı hem de teşkilat mensuplarının ailece birbirleri ile kaynaşma ortamını sağladı.. Gebze Hünkar çayırı yeşilliğinde düzenlenen piknik programına başta Ak Parti Kocaeli milletvekili İlyas Şeker, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak ve Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya olmak üzere ilçe yönetim kurulu üyelerei, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile mahalle teşkilat başkan ve yöneticileri katılım sağlayarak bbu büyük buluşmanın keyfini çıkardılar..  KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak ve Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya arasındaki masa tenisi mücadelesi beraber sonlanırken, Gebze Teşkilat Pikniğindeki Yarışmaların kazananları: ise şöyle oldu; MASA TENİSİ - Köşklüçeşme Mahallesi PENALTI ATIŞI - Adem Yavuz Mahallesi VOLEYBOL TURNUVASI - Meclis Üyelerimiz
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı bugün piknik yaparak hem yorgunluk ve stres attı hem de teşkilat mensuplarının ailece birbirleri ile kaynaşma ortamını sağladı..

Gebze Hünkar çayırı yeşilliğinde düzenlenen piknik programına başta Ak Parti Kocaeli milletvekili İlyas Şeker, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak ve Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya olmak üzere ilçe yönetim kurulu üyelerei, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile mahalle teşkilat başkan ve yöneticileri katılım sağlayarak bbu büyük buluşmanın keyfini çıkardılar..

 KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak ve Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya arasındaki masa tenisi mücadelesi beraber sonlanırken, Gebze Teşkilat Pikniğindeki Yarışmaların kazananları: ise şöyle oldu;
MASA TENİSİ - Köşklüçeşme Mahallesi
PENALTI ATIŞI - Adem Yavuz Mahallesi
VOLEYBOL TURNUVASI - Meclis Üyelerimiz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.