GEBZE SİYASETÇİLERİNİ BULUŞTURAN AŞURE

Güncel 30.08.2021 - 19:46, Güncelleme: 30.08.2021 - 19:46
 

GEBZE SİYASETÇİLERİNİ BULUŞTURAN AŞURE

KOCAELİ HABERİ
Gebzeliler Derneği, Gebze Şileliler Derneği, Gebze Duraklı Derneği, Taşköprülüler Derneği ve Merkez Avcılar Derneği’nin ortaklaşa düzenledikleri aşure iktidar ve muhalefetiyle Gebze'de ki siyasetçileri buluşturdu.. Gebze Kent Meydanında Çoban Mustafa Paşa Cami önünde gerçekleştirilen aşure dağıtımına başta Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya,  CHP  Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İYİ Parti  Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü ve DEVA Partisi Gebze ilçe başkanı Kemal Memiş ve belediye başkan yardımcıları Sedat Çelik ile Selamet Güner olmak üzere çok sayıda vatandaş katılım sağladı.. 
KOCAELİ HABERİ

Gebzeliler Derneği, Gebze Şileliler Derneği, Gebze Duraklı Derneği, Taşköprülüler Derneği ve Merkez Avcılar Derneği’nin ortaklaşa düzenledikleri aşure iktidar ve muhalefetiyle Gebze'de ki siyasetçileri buluşturdu..

Gebze Kent Meydanında Çoban Mustafa Paşa Cami önünde gerçekleştirilen aşure dağıtımına başta Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya,  CHP  Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İYİ Parti  Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü ve DEVA Partisi Gebze ilçe başkanı Kemal Memiş ve belediye başkan yardımcıları Sedat Çelik ile Selamet Güner olmak üzere çok sayıda vatandaş katılım sağladı.. 
Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.