NAİL ÇİLER PERSONELİNİN MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI

Yaşam 15.08.2021 - 17:24, Güncelleme: 15.08.2021 - 17:29
 

NAİL ÇİLER PERSONELİNİN MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odasaının güleryüzlü personeli Gülpembe Akpınar ve Aykut Çelebi yaşamlarını birleştirmeye karar verdiler.. GTO Başkanı Nail Çiler, Ticaret Odası personeli Gülpembe Akpınar’ı bu mutlu gününde yalnız bırakmadı ve duygularını sosyal medyadan "Değerli Personelim Gülpembe Akpınar’a, Aykut Çelebi ile çıktığı bu güzel yolda ömür boyu mutluluklar dilerim…" ifadeleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odasaının güleryüzlü personeli Gülpembe Akpınar ve Aykut Çelebi yaşamlarını birleştirmeye karar verdiler..

GTO Başkanı Nail Çiler, Ticaret Odası personeli Gülpembe Akpınar’ı bu mutlu gününde yalnız bırakmadı ve duygularını sosyal medyadan "Değerli Personelim Gülpembe Akpınar’a, Aykut Çelebi ile çıktığı bu güzel yolda ömür boyu mutluluklar dilerim…" ifadeleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.