EŞKİYA DİZİSİNDEN BİR YILDIZ DAHA KAYDI!

Yaşam 11.08.2021 - 08:33, Güncelleme: 11.08.2021 - 08:33
 

EŞKİYA DİZİSİNDEN BİR YILDIZ DAHA KAYDI!

YAŞAM
EDHO'nun usta oyuncusu Sabina Toziya hayatını kaybetti! Senarist Bahadır Özdener duyurdu! 8 ay önce beynindeki tümör nedeniyle ameliyat olan 75 yaşındaki usta oyunca Sabina Toziya hayatını kaybetti. Başarılı oyuncunun vefat haberini ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın senaristi Bahadır Özdener duyurdu. Özdener, "Çok kıymetli Sabina Toziya'yı, Rahmeti Rahman'a uğurladık.Allah'tan annemize rahmet, ailesine, sevenlerine başsağlığı dileriz" dedi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hayriye Ana rolünü canlandıran Sabina Toziya'nın vefat ettiği haberi son dakika olarak duyuruldu. Ünlü oyuncu bu senenin başında diziye verilen ara sonrası Makedonya'ya gitmişti. Evinde bayılıp yere düşen usta isim, derhal hastaneye kaldırılmıştı.
YAŞAM

EDHO'nun usta oyuncusu Sabina Toziya hayatını kaybetti! Senarist Bahadır Özdener duyurdu!

8 ay önce beynindeki tümör nedeniyle ameliyat olan 75 yaşındaki usta oyunca Sabina Toziya hayatını kaybetti. Başarılı oyuncunun vefat haberini ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın senaristi Bahadır Özdener duyurdu. Özdener, "Çok kıymetli Sabina Toziya'yı, Rahmeti Rahman'a uğurladık.Allah'tan annemize rahmet, ailesine, sevenlerine başsağlığı dileriz" dedi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hayriye Ana rolünü canlandıran Sabina Toziya'nın vefat ettiği haberi son dakika olarak duyuruldu. Ünlü oyuncu bu senenin başında diziye verilen ara sonrası Makedonya'ya gitmişti. Evinde bayılıp yere düşen usta isim, derhal hastaneye kaldırılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.