DARICA FARABİ HASTANESİ ESKİ DOKTORU YAŞAMINI YİTİRDİ

Yaşam 19.01.2021 - 16:55, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICA FARABİ HASTANESİ ESKİ DOKTORU YAŞAMINI YİTİRDİ

Kocaeli Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş Dr.Zeki Canazlar’ın vefat haberini taziye mesajı ile duyurdu.. ·  - Taziye Mesajı - Hastanemiz İç Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapmış ve hastanemizden güzel anılar ile emekli olan Dr.Zeki Canazlar’ın vefat haberini almış olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Değerli hocamıza Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyoruz. Sağlık camiamıza ve hastanemize başsağlığı dileriz. Hastane Yönetimi

Kocaeli Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş Dr.Zeki Canazlar’ın vefat haberini taziye mesajı ile duyurdu..
· 
- Taziye Mesajı -
Hastanemiz İç Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapmış ve hastanemizden güzel anılar ile emekli olan Dr.Zeki Canazlar’ın vefat haberini almış olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Değerli hocamıza Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyoruz. Sağlık camiamıza ve hastanemize başsağlığı dileriz.
Hastane Yönetimi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.