AK PARTİ GEBZE İLK DEFA KARSLILARA EMANET

Siyaset 16.11.2021 - 21:11, Güncelleme: 16.11.2021 - 22:46
 

AK PARTİ GEBZE İLK DEFA KARSLILARA EMANET

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Gebze'de kuruluşundan bu yana geçen 20 yılda ilk defa bir Kars kökenli bir Ak Partili siyasetçi, İlçe Yönetim Kurulu toplantısına başkanlık etti.. AK Parti Gebze ilçe Başkanlığının sosyal medya sayfasından paylaşılan açıklamada "İlçe Başkan Vekilimiz Raif ÖZTÜRK Başkanlığında,İl Yöneticimiz Fatih İŞLEK, İstasyon Mahalle Başkanımız Abdulkerim SEKMEN ,Meclis üyemiz Ahmet MALKOÇ'un katılımıyla ilçe yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımız hayırlara vesile olsun." ifadeleri yer aldı.. Bu akşam ki yönetim toplantsına başkanlık eden Ak Parti İlçe Başkan vekili Raif Öztürk ile İl yönetimini temsil için gelen Fatih İşlek'in Kars Sarıkamış kökenli olmaları ilginç bir tesadüf oluştururken, ilk defa bir Karslı siyasetçinin de toplantıya başkanlık etmesi dikkatlerimizden kaçmadı.. İŞTE AK PARTİ GEBZE İLÇE BAŞKANLARININ MEMLEKETLERİ Metin Gökçe-Giresun Ekrem Özenir (Merhum) Gebze Mehmet Ali Okur-Tokat Yılmaz Bayram-Niğde Cemalettin Kaflı-Gebze Hasan Soba-Rize İrfan Ayar-Trabzon Recep Kaya-Trabzon   
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Gebze'de kuruluşundan bu yana geçen 20 yılda ilk defa bir Kars kökenli bir Ak Partili siyasetçi, İlçe Yönetim Kurulu toplantısına başkanlık etti..

AK Parti Gebze ilçe Başkanlığının sosyal medya sayfasından paylaşılan açıklamada "İlçe Başkan Vekilimiz Raif ÖZTÜRK Başkanlığında,İl Yöneticimiz Fatih İŞLEK, İstasyon Mahalle Başkanımız Abdulkerim SEKMEN ,Meclis üyemiz Ahmet MALKOÇ'un katılımıyla ilçe yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımız hayırlara vesile olsun." ifadeleri yer aldı..

Bu akşam ki yönetim toplantsına başkanlık eden Ak Parti İlçe Başkan vekili Raif Öztürk ile İl yönetimini temsil için gelen Fatih İşlek'in Kars Sarıkamış kökenli olmaları ilginç bir tesadüf oluştururken, ilk defa bir Karslı siyasetçinin de toplantıya başkanlık etmesi dikkatlerimizden kaçmadı..

İŞTE AK PARTİ GEBZE İLÇE BAŞKANLARININ MEMLEKETLERİ
Metin Gökçe-Giresun
Ekrem Özenir (Merhum) Gebze
Mehmet Ali Okur-Tokat
Yılmaz Bayram-Niğde
Cemalettin Kaflı-Gebze
Hasan Soba-Rize
İrfan Ayar-Trabzon
Recep Kaya-Trabzon 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.