CHP'Lİ SALİH IŞIK ONU ÖYLE BİR ÖVDÜ Kİ

Siyaset 09.08.2020 - 23:34, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CHP'Lİ SALİH IŞIK ONU ÖYLE BİR ÖVDÜ Kİ

KH/CENGİZYUCAK CHP Gebze Bölgesinin tanınmış isimlertinden birisi olan CHP Çayırova Belediye Meclis üyesi Salih Işık, önce Kurultayda Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesini delerek PM üyeliğine ve ardından da bugün gerçekleşen kongrede CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığına seçilen Aylin Nazlıaka'yı öyle bir övdü ki... İŞTE SALİH IŞIK'IN SOSYAL MEDYADAAN PAYLAŞTIĞI O ÖVGÜ; "CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığına CHP' nin bugün yapılan 14. Kadın Kolları Genel Kurultayında CHP Kadın Kolları Genel Başkanılığına CHP PARTİ MECLİSİ ÜYESİ, ÖNCEKİ DÖNEM ANKARA MİLLETVEKİLİ Aylin NAZLIAKA seçilmiştir. Başkan ve yönetimini kutluyor, Partimizin Demokrasi mücadelesindeki önemli kalesi kadın kollaromıza ve tüm kadın yoldaş ve yolarkadaşlarımıza birlik vevdayanışma içinde yürtüceğimiz iktidar mücadelemizde başarılar diliyorum."

KH/CENGİZYUCAK CHP Gebze Bölgesinin tanınmış isimlertinden birisi olan CHP Çayırova Belediye Meclis üyesi Salih Işık, önce Kurultayda Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesini delerek PM üyeliğine ve ardından da bugün gerçekleşen kongrede CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığına seçilen Aylin Nazlıaka'yı öyle bir övdü ki...

İŞTE SALİH IŞIK'IN SOSYAL MEDYADAAN PAYLAŞTIĞI O ÖVGÜ;
"CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığına CHP' nin bugün yapılan 14. Kadın Kolları Genel Kurultayında CHP Kadın Kolları Genel Başkanılığına CHP PARTİ MECLİSİ ÜYESİ, ÖNCEKİ DÖNEM ANKARA MİLLETVEKİLİ Aylin NAZLIAKA seçilmiştir. Başkan ve yönetimini kutluyor, Partimizin Demokrasi mücadelesindeki önemli kalesi kadın kollaromıza ve tüm kadın yoldaş ve yolarkadaşlarımıza birlik vevdayanışma içinde yürtüceğimiz iktidar mücadelemizde başarılar diliyorum."
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.