CHP KOCAELİ'DE YARIŞ SANDIKTA KALDI

21.10.2020 - 06:33, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CHP KOCAELİ'DE YARIŞ SANDIKTA KALDI

KOCAELİ HABERİ 1 Mar 2020 tarihinde gerçekleştirilen CHP Kocaeli İl Kongresi'nde Harun Yıldızlı ile Hikmet Erenkaya karşı karşıya kıyasıya yarışmış ve kongrenin kazananı Harun Yıldızlı olmuştu.. CHP Kocaeli eski milletvekili Hikmet Erenkaya geçtiğimiz haftaalrda koronavirüsü yakalanarak evde karantina altında bir tedavi süreci geçirmişti. Erenka'nın tedavisi tamalandı ve covid-19 testi negatif çıkınca işinin başına döndü.. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldzılı dün Hikmet Erenkaya'ya iş yerinde bir geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdikten sonra "Koronavirüs tedavi sürecini tamamlayan değerli büyüğümüz geçmiş dönem milletvekilimiz ve belediye başkanımız Hikmet Erenkaya'yı iş yerinde ziyaret ederek bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum." açıklamasında bulundu..

KOCAELİ HABERİ 1 Mar 2020 tarihinde gerçekleştirilen CHP Kocaeli İl Kongresi'nde Harun Yıldızlı ile Hikmet Erenkaya karşı karşıya kıyasıya yarışmış ve kongrenin kazananı Harun Yıldızlı olmuştu..

CHP Kocaeli eski milletvekili Hikmet Erenkaya geçtiğimiz haftaalrda koronavirüsü yakalanarak evde karantina altında bir tedavi süreci geçirmişti. Erenka'nın tedavisi tamalandı ve covid-19 testi negatif çıkınca işinin başına döndü..

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldzılı dün Hikmet Erenkaya'ya iş yerinde bir geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdikten sonra "Koronavirüs tedavi sürecini tamamlayan değerli büyüğümüz geçmiş dönem milletvekilimiz ve belediye başkanımız Hikmet Erenkaya'yı iş yerinde ziyaret ederek bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum." açıklamasında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.