CHP GEBZE BAŞKANI ORHAN MAHALLELERE GİTTİ

Siyaset 29.07.2020 - 10:14, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CHP GEBZE BAŞKANI ORHAN MAHALLELERE GİTTİ

KH/CENGİZYUCAK CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhanü yaklaşan Kurban Bayramı öncesi; İlçe yöneticileri ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.. CBaşkan Orhan ve arkadaşları, umhuriyet Mah. Muhtarımız Sedat Kıldacı, Hürriyet Mah. Muhtarımız Ahmet Aslan, AdemYavuz Mah. Muhtarımız Ekrem Usanmaz, Ulus Mah. Muhtarımız Hüseyin Akın, Beylikbağı Mah. Muhtarımız Mesut Akbayrak, Yavuz Selim Mah. Muhtarımız Şükriye Kavran ve Mimar Sinan Mah. Muhtarımız Necati Kütük’ü ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Gökhan Orhan yaptığı açıklamada "Gebzemiz için birlikte üreteceğiz, birlikte yöneteceğiz. Misafirperverliklerinden dolayı tüm muhtarlarımıza teşekkür ederiz." dedi..

KH/CENGİZYUCAK CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhanü yaklaşan Kurban Bayramı öncesi; İlçe yöneticileri ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi..

CBaşkan Orhan ve arkadaşları, umhuriyet Mah. Muhtarımız Sedat Kıldacı, Hürriyet Mah. Muhtarımız Ahmet Aslan, AdemYavuz Mah. Muhtarımız Ekrem Usanmaz, Ulus Mah. Muhtarımız Hüseyin Akın, Beylikbağı Mah. Muhtarımız Mesut Akbayrak, Yavuz Selim Mah. Muhtarımız Şükriye Kavran ve Mimar Sinan Mah. Muhtarımız Necati Kütük’ü ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Gökhan Orhan yaptığı açıklamada "Gebzemiz için birlikte üreteceğiz, birlikte yöneteceğiz.
Misafirperverliklerinden dolayı tüm muhtarlarımıza teşekkür ederiz
." dedi..
Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.