CENGİZ YUCAK'A MESLEKTAŞ VE ARKADAŞ ZİYARETİ

Siyaset 24.10.2020 - 20:52, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CENGİZ YUCAK'A MESLEKTAŞ VE ARKADAŞ ZİYARETİ

KOCAELİ HABERİ  Geçtiğimiz gün babası Temirhan Yucak'ı kaybeden Genel Yayın yönetmenimiz Cengiz Yucak, İsmet Paşa caddesi Garanti Bankası yanındaki Menekşe işhanında faaliyete başlayan Kocaelihaberi.com Gebze ofisimizde taziyeleri kabul etti.. Hedef ve Gebze Hürses gazeteleri İmtiyaz sahibi Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, Ak Parti Gebze Belediyesi eski meclis üyesi Celal Çelikbilek, Fazilet Partisi Gebze Belediyesi eski meclis üyesi ve Gebze İmam Hatip Koruma ve Yaşatma Derneği Başkaı Yüksel Yaylak, TÜBİTAK İdari ve Sosyal İşler Müdürü Halim Turgut, Milli Karete hocaları Mürsel Sevindik ve İsmail Altay ile Celal Kuyumcu, Cengiz Yucak'a bir taziye ziyaretinde bulunarak acısını paylaştılar.. Gazeteci meslektaşlarının ve arkadaşlarının bu duyarlılığından dolayı mutlu olan Cengiz Yucak kendilerine ayrı ayrı teşekkür ederek "iyi ki varsınız" dedi..

KOCAELİ HABERİ  Geçtiğimiz gün babası Temirhan Yucak'ı kaybeden Genel Yayın yönetmenimiz Cengiz Yucak, İsmet Paşa caddesi Garanti Bankası yanındaki Menekşe işhanında faaliyete başlayan Kocaelihaberi.com Gebze ofisimizde taziyeleri kabul etti..

Hedef ve Gebze Hürses gazeteleri İmtiyaz sahibi Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, Ak Parti Gebze Belediyesi eski meclis üyesi Celal Çelikbilek, Fazilet Partisi Gebze Belediyesi eski meclis üyesi ve Gebze İmam Hatip Koruma ve Yaşatma Derneği Başkaı Yüksel Yaylak, TÜBİTAK İdari ve Sosyal İşler Müdürü Halim Turgut, Milli Karete hocaları Mürsel Sevindik ve İsmail Altay ile Celal Kuyumcu, Cengiz Yucak'a bir taziye ziyaretinde bulunarak acısını paylaştılar..

Gazeteci meslektaşlarının ve arkadaşlarının bu duyarlılığından dolayı mutlu olan Cengiz Yucak kendilerine ayrı ayrı teşekkür ederek "iyi ki varsınız" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.