CEMİL YAMAN TERFİ ETTİ

Siyaset 18.09.2020 - 15:06, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CEMİL YAMAN TERFİ ETTİ

KOCAELİ HABERİ AK Parti Kocaeli Milletvekili, İçişleri Komisyonu Üyesi ve Türkiye-Macaristan Parlementolararası Dostluk Grubu Başkanlığı görevleri olan Cemil Yaman, Ak Parti tarafından  yeni bir görevlendrme yazısı ile  AK PARTİ Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığına yükseltildi.. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluruyla Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. AK Parti’den  Cemil Yaman’a önemli görev.  Kocaeli Milletvekili Yaman, AK Parti'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin imzaladığı atama kararıyla Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Yaman’ın dışında Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi ve Giresun Milletvekili Kadir Aydın da Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu.

KOCAELİ HABERİ AK Parti Kocaeli Milletvekili, İçişleri Komisyonu Üyesi ve Türkiye-Macaristan Parlementolararası Dostluk Grubu Başkanlığı görevleri olan Cemil Yaman, Ak Parti tarafından  yeni bir görevlendrme yazısı ile  AK PARTİ Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığına yükseltildi..

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluruyla Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

AK Parti’den  Cemil Yaman’a önemli görev.  Kocaeli Milletvekili Yaman, AK Parti'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin imzaladığı atama kararıyla Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Yaman’ın dışında Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi ve Giresun Milletvekili Kadir Aydın da Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.