ÇAYIROVA'NIN SADIK PERSONELİ SELAM GÖTÜRDÜ

Dünya 27.06.2020 - 16:34, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ÇAYIROVA'NIN SADIK PERSONELİ SELAM GÖTÜRDÜ

KH/CENGİZYUCAK Çayırova Belediyesi çalışanlarından ve ilçede geniş kesim tarafından tanınan ve sevilen Serdar Küçük, koronavirsü ile mücadele kapsamaında evlerinde kalma zorunluluğu olan yaşlı insanları tek tek evlerinde ziyaret ederek önce Başkan Çiftçi'nin selamlarını iletiyor ve sonra bir eksikliklerinin olup olmadığını soruyor.. Serdar Küçük o anları sosyal medyadan "Belediye Başkanimiz Sayın Bünyamin Çiftçi'nin İlçemizde Bulunan Vatandaşlara Selamlarını İletiyor Vatandaşlarımızla Hasbihal Ediyoruz." sözleri ile paylaştı..

KH/CENGİZYUCAK Çayırova Belediyesi çalışanlarından ve ilçede geniş kesim tarafından tanınan ve sevilen Serdar Küçük, koronavirsü ile mücadele kapsamaında evlerinde kalma zorunluluğu olan yaşlı insanları tek tek evlerinde ziyaret ederek önce Başkan Çiftçi'nin selamlarını iletiyor ve sonra bir eksikliklerinin olup olmadığını soruyor..

Serdar Küçük o anları sosyal medyadan "Belediye Başkanimiz Sayın Bünyamin Çiftçi'nin İlçemizde Bulunan Vatandaşlara Selamlarını İletiyor Vatandaşlarımızla Hasbihal Ediyoruz." sözleri ile paylaştı..
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor ve iç mekan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.