ÇAYIROVA'NIN BAŞKANI ÇİFTÇİ ANKARA'DA ÇÖZÜM ARAYIŞINDA

Siyaset 03.12.2020 - 19:26, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ÇAYIROVA'NIN BAŞKANI ÇİFTÇİ ANKARA'DA ÇÖZÜM ARAYIŞINDA

KOCAELİ HABERİ Geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği Ankara ziyaretinden "Çayırova'ya Devlet Hastanesi yapımının startı" müjdesi ile dönen Çayırova Belediye başkanı Bünyamin Çiftçi bugün de Çayırova'da ulaşımı ve trafiği rahatlatacak çözümler için Ulaştırma Bakanlığına gitti.. Başkan Çiftçi Ak Parti Kocaeli milletvekilleri Cemil Yaman ve Sami Çakır ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti. Ziyaretlerden memnun ayrılan Başkan Çiftçi "İlgilerinden ve desteklerinden dolayı kıymetli Bakanımıza ve istişarelerde bulunduğumuz değerli genel müdürümüze misafirperverliği için teşekkür ediyorum" dedi..

KOCAELİ HABERİ Geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği Ankara ziyaretinden "Çayırova'ya Devlet Hastanesi yapımının startı" müjdesi ile dönen Çayırova Belediye başkanı Bünyamin Çiftçi bugün de Çayırova'da ulaşımı ve trafiği rahatlatacak çözümler için Ulaştırma Bakanlığına gitti..

Başkan Çiftçi Ak Parti Kocaeli milletvekilleri Cemil Yaman ve Sami Çakır ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti.

Ziyaretlerden memnun ayrılan Başkan Çiftçi "İlgilerinden ve desteklerinden dolayı kıymetli Bakanımıza ve istişarelerde bulunduğumuz değerli genel müdürümüze misafirperverliği için teşekkür ediyorum" dedi..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.