ÇAYIROVA FERİT BOZBÖRÜ'YE AĞLIYOR

Yaşam 28.07.2020 - 07:38, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ÇAYIROVA FERİT BOZBÖRÜ'YE AĞLIYOR

KH/CENGİZYUCAK Çayırova Bora Ofset'in sahibi Ferit Bozbörü Ukrayna'da yurt dışında iş seyahatinde bulunduğu sırada yaşama veda etti.. Çayırova'nın en eski ailelerinden birisi olan Yadigar Bozbörü'nün oğlu olan ve Çayırova'da oldukça geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ferit Bozbörü'nün ölüm haberi Çayırova'de büyük bir üzüntü oluşturdu.. Cenazesi yurt dışından geelecek olan Ferit Bozbörü'nün cenaze defin tarihi ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.. Kocaelihaberi.com olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsğlığı diliyoruz..

KH/CENGİZYUCAK Çayırova Bora Ofset'in sahibi Ferit Bozbörü Ukrayna'da yurt dışında iş seyahatinde bulunduğu sırada yaşama veda etti..

Çayırova'nın en eski ailelerinden birisi olan Yadigar Bozbörü'nün oğlu olan ve Çayırova'da oldukça geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ferit Bozbörü'nün ölüm haberi Çayırova'de büyük bir üzüntü oluşturdu..

Cenazesi yurt dışından geelecek olan Ferit Bozbörü'nün cenaze defin tarihi ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı..

Kocaelihaberi.com olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsğlığı diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.