ÇAYIROVA'DA DEV FABRİKA KAPANIYOR

Dünya 13.07.2020 - 10:10, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ÇAYIROVA'DA DEV FABRİKA KAPANIYOR

Honda, Çayırova Şekerpınar’daki tesisine tüm teçhizatlarıyla birlikte müşteri arıyor. Honda, 1997 sonunda üretime başladığı Şekerpınar’daki fabrikasını global bir kararla Eylül 2021’de kapatacak. Japon Honda, 1996 yılında temelini attığı 1997 yılı sonunda ise üretime başladığı Gebze Şekerpınar'daki fabrikasını Eylül 2021'de kapatıyor. Böylece Türkiye'ye sıfırdan gelen son yatırım 24 yıl sonra ülkemizden çıkmış olacak. Sözcü gazetesine konuşan Honda Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer'e  Eylül 2021'de üretim sonlandıktan sonra Gebze Şekerpınar'daki fabrikayı içerisindeki bütün teçhizatla birlikte satacaklarını kaydeden Kılıçer, fabrikada çalışan 1070 kişiyle ilgili paket çalışmalarının ve anlaşmaların ise yapıldığını söyledi.

Honda, Çayırova Şekerpınar’daki tesisine tüm teçhizatlarıyla birlikte müşteri arıyor. Honda, 1997 sonunda üretime başladığı Şekerpınar’daki fabrikasını global bir kararla Eylül 2021’de kapatacak.

Japon Honda, 1996 yılında temelini attığı 1997 yılı sonunda ise üretime başladığı Gebze Şekerpınar'daki fabrikasını Eylül 2021'de kapatıyor. Böylece Türkiye'ye sıfırdan gelen son yatırım 24 yıl sonra ülkemizden çıkmış olacak.

Sözcü gazetesine konuşan Honda Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer'e  Eylül 2021'de üretim sonlandıktan sonra Gebze Şekerpınar'daki fabrikayı içerisindeki bütün teçhizatla birlikte satacaklarını kaydeden Kılıçer, fabrikada çalışan 1070 kişiyle ilgili paket çalışmalarının ve anlaşmaların ise yapıldığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.