DARICA KIZILAY YETİŞTİ

Güncel 15.01.2022 - 16:23, Güncelleme: 15.01.2022 - 16:23
 

DARICA KIZILAY YETİŞTİ

KOCAELİ HABERİ
Kızılay Darıca şübesi ekonomik açıdan zor durumda olan ihtiyaç sahibi sahibi vatandaşlarımızın yardımına koşmaya devam ediyor.. Kızılay Darıca bugün yapmış oldukları yardımların fotoğraflarını sosyal medya sayfalarından "Bu Hilal Seninle Var Darıca! Bağışçılarımızın desteği, gönüllülerimizin gayretiyle ihtiyaç sahibi hanelerimizin yanında olmaya, emanetlerinizi ulaştırmaya yönelik çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz." ifadeleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Kızılay Darıca şübesi ekonomik açıdan zor durumda olan ihtiyaç sahibi sahibi vatandaşlarımızın yardımına koşmaya devam ediyor..

Kızılay Darıca bugün yapmış oldukları yardımların fotoğraflarını sosyal medya sayfalarından "Bu Hilal Seninle Var Darıca! Bağışçılarımızın desteği, gönüllülerimizin gayretiyle ihtiyaç sahibi hanelerimizin yanında olmaya, emanetlerinizi ulaştırmaya yönelik çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz." ifadeleri ile paylaştı..

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'FRC ٢ KIZILAY HIJYEN HIJYENKOLISI KOLİSİ' görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.