Çak Bi Beşlik Çayırova'da (VİDEO)

Dünya 09.07.2020 - 15:45, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Çak Bi Beşlik Çayırova'da (VİDEO)

KH/CENGİZYUCAK "Çak Bi Beşlik" şarkısıyla ünlü popçu Selim Güney bugün Çayırova'ya gelerek Çayırova Belediye Başkan yardımcısı Sadettin Arıkboğa ile bir görüşme gerçekleştirdi.. Bu görüşmeyei sosyal medyadan duyuran Sadettin Arıkboğa "Sevilen Sanatçı Yusuf GÜNEY belediyemizi ziyaret etti. Kendisiyle hoş bir sohbet gerçekleştirdik. Aynı zamanda birlikte ne tür etkinlikler yapabileceğimizi değerlendirdik. Nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ettik" açıklamsında bulundu..

KH/CENGİZYUCAK "Çak Bi Beşlik" şarkısıyla ünlü popçu Selim Güney bugün Çayırova'ya gelerek Çayırova Belediye Başkan yardımcısı Sadettin Arıkboğa ile bir görüşme gerçekleştirdi..

Bu görüşmeyei sosyal medyadan duyuran Sadettin Arıkboğa "Sevilen Sanatçı Yusuf GÜNEY belediyemizi ziyaret etti. Kendisiyle hoş bir sohbet gerçekleştirdik. Aynı zamanda birlikte ne tür etkinlikler yapabileceğimizi değerlendirdik. Nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ettik" açıklamsında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.