DİLOVASI BELEDİYESİ BASIN MÜDÜRÜ KOCABAY ACİL DESTEK BEKLİYOR

Güncel 15.11.2021 - 06:41, Güncelleme: 15.11.2021 - 06:41
 

DİLOVASI BELEDİYESİ BASIN MÜDÜRÜ KOCABAY ACİL DESTEK BEKLİYOR

KOCAELİ HABERİ
Dilovası Basın Yayın Müdürü Nihat Kocabay,  Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kimya 4. Sınıf öğrencisi oğlu Ebuzer Kocabay'ın yurt ve barınma sorununu bir aydan beri uğraşmasına rağmen çözemeyince çareyi sosyal medyadan sitem ederek yardım beklemekte buldu.. İşte Nihat Kocabay'ın o sitemi;. DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM!!! Tam BİR AYDIR Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kimya 4. Sınıf öğrencisi oğlum Ebuzer'in barınma sorununu çözemedim. Bu konuda desteğinizi bekliyorum. Çanakkale merkezde ÖZEL yurt yada uygun kiralık ev arıyorum. Özelden mesaj atabilirsiniz. O ANKİ ÇARESİZLİĞİ KELİMELERLE ANLATAMAM. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Kimya 4. Sınıf öğrencisi olan oğlumu Ebuzer'in barınma sorununu çözemedim. Yurt başvurusunda yedeklerde çıkan ve Misafir Öğrenci olarak yerleştirilecek SÖZÜNE binaen Ebuzer için özel yurt ve kiralık ev arama işlerimizi askıya almıştık. 11 Ekim'de gittiğimiz Çanakkale'de yurtta yer olmadığını ve MİSAFİR öğrenci olarak kalamayacağımızı öğrendik. Ebuzer, arkadaşıyla kendine öğrenci evi ayarlamışken, benim yurt kesin olur SÖZÜME istinaden barınma yeri aramaktan vazgeçmişti. O anki çaresizliği kelimelerle anlatamam. Sonrasında lütfedip GEÇİCİ konaklama yerine yerleştirdiler. Ebuzer yerleştirildiği yerin konaklama ücretini her hafta yatırmak zorunda, konaklama yerinden okula Vapurla geçmek zorunda, tüm yemek ihtiyacını dışarıdan karşılamak zorunda. Geçen hafta yaşanan SİS nedeniyle 2 gün okula gidemedi ve o gün olan sınavlarına gidemedi. SIĞINMACILAR GİBİ Ebuzer bana "Böyle sığınmacılar gibi ne zamana kadar bekleyeceğim. Baba, senin o kadar siyasi çevren, güçlü dostların, milletvekili tanıdıkların var, SEN herkesin işini ÇÖZÜYORSUN neden benim sorunumu ÇÖZEMİYORSUN." diyor. EVET, Ebuzer doğru GÖRÜYOR, ama ben çevremi YANLIŞ tanımışım galiba bu süreçte ÜZÜLEREK şunu anladım benim çevrem boşmuş, benden faydalandıkları sürece dostmuşlar. Kendime kızıyorum 3 yıldır kendi imkanlarımla çözdüğüm işi ilkez başkalarına günevenerek çözmeye çalıştım HATA yapmışım. Güvendiğim insanların yaşattığı kırgınlığı asla unutmayacağım. ve çözüm için kimi arıyorsam çözülecek diyerek beni haftalardır oyalıyorlar yada ben öyle anlıyorum.
KOCAELİ HABERİ

Dilovası Basın Yayın Müdürü Nihat Kocabay,  Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kimya 4. Sınıf öğrencisi oğlu Ebuzer Kocabay'ın yurt ve barınma sorununu bir aydan beri uğraşmasına rağmen çözemeyince çareyi sosyal medyadan sitem ederek yardım beklemekte buldu..

İşte Nihat Kocabay'ın o sitemi;.

DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM!!!
Tam BİR AYDIR Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kimya 4. Sınıf öğrencisi oğlum Ebuzer'in barınma sorununu çözemedim. Bu konuda desteğinizi bekliyorum. Çanakkale merkezde ÖZEL yurt yada uygun kiralık ev arıyorum. Özelden mesaj atabilirsiniz.
O ANKİ ÇARESİZLİĞİ KELİMELERLE ANLATAMAM.
Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Kimya 4. Sınıf öğrencisi olan oğlumu Ebuzer'in barınma sorununu çözemedim. Yurt başvurusunda yedeklerde çıkan ve Misafir Öğrenci olarak yerleştirilecek SÖZÜNE binaen Ebuzer için özel yurt ve kiralık ev arama işlerimizi askıya almıştık. 11 Ekim'de gittiğimiz Çanakkale'de yurtta yer olmadığını ve MİSAFİR öğrenci olarak kalamayacağımızı öğrendik.
Ebuzer, arkadaşıyla kendine öğrenci evi ayarlamışken, benim yurt kesin olur SÖZÜME istinaden barınma yeri aramaktan vazgeçmişti. O anki çaresizliği kelimelerle anlatamam.
Sonrasında lütfedip GEÇİCİ konaklama yerine yerleştirdiler. Ebuzer yerleştirildiği yerin konaklama ücretini her hafta yatırmak zorunda, konaklama yerinden okula Vapurla geçmek zorunda, tüm yemek ihtiyacını dışarıdan karşılamak zorunda. Geçen hafta yaşanan SİS nedeniyle 2 gün okula gidemedi ve o gün olan sınavlarına gidemedi.
SIĞINMACILAR GİBİ
Ebuzer bana "Böyle sığınmacılar gibi ne zamana kadar bekleyeceğim. Baba, senin o kadar siyasi çevren, güçlü dostların, milletvekili tanıdıkların var, SEN herkesin işini ÇÖZÜYORSUN neden benim sorunumu ÇÖZEMİYORSUN." diyor.
EVET,
Ebuzer doğru GÖRÜYOR,
ama ben çevremi YANLIŞ tanımışım galiba
bu süreçte ÜZÜLEREK şunu anladım benim çevrem boşmuş, benden faydalandıkları sürece dostmuşlar.
Kendime kızıyorum 3 yıldır kendi imkanlarımla çözdüğüm işi ilkez başkalarına günevenerek çözmeye çalıştım HATA yapmışım. Güvendiğim insanların yaşattığı kırgınlığı asla unutmayacağım.
ve çözüm için kimi arıyorsam çözülecek diyerek beni haftalardır oyalıyorlar yada ben öyle anlıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.