BİNALİ YILDIRIM'DAN GECE YARISI MESAJ

25.06.2019 - 03:34, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BİNALİ YILDIRIM'DAN GECE YARISI MESAJ

11 Ağustos 2017'de Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında Türk emniyet güçleri ile PKK'lılar arasında yaşanan çatışmada PKK'lı teröristlerce öldürülerek şehit edilen Eren Bülbül unutulmadı.. Maçka'nın Köprüyanı Mahallesi'ndeki Vazelon Manastırı yakınlarında polis ekipleri ile PKK arasında çıkan çatışmanın ardından, PKK'ya bağlı grup erzak almak amacıyla bölgedeki bir eve girdi. Grubu, girdikleri evden erzak çalarken gören Eren Bülbül durumu jandarma ve polislerden oluşan ekibe haber verdi. Bülbül daha sonra PKK'lıların girdiği evi göstermek için güvenlik güçleriyle birlikte giderken, Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte PKK'lıların saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Eski Başbakan, eski TBMM Başkanı ve Ak Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım dün gece twitter sayfasından yayınladığı mesajda bu acıyı paylaştı.. İŞTE O MESAJ "2 yıl önce bugün, sosyal medyaya bir mesaj bıraktı Eren... Kısa bir süre sonra da hain terör örgütü PKK tarafından kahpece şehit edildi yavrumuz. Bugün onu, bir kez daha saygıyla, rahmetle anıyorum. İyi ki varsın Eren!"

11 Ağustos 2017'de Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında Türk emniyet güçleri ile PKK'lılar arasında yaşanan çatışmada PKK'lı teröristlerce öldürülerek şehit edilen Eren Bülbül unutulmadı..

Maçka'nın Köprüyanı Mahallesi'ndeki Vazelon Manastırı yakınlarında polis ekipleri ile PKK arasında çıkan çatışmanın ardından, PKK'ya bağlı grup erzak almak amacıyla bölgedeki bir eve girdi. Grubu, girdikleri evden erzak çalarken gören Eren Bülbül durumu jandarma ve polislerden oluşan ekibe haber verdi. Bülbül daha sonra PKK'lıların girdiği evi göstermek için güvenlik güçleriyle birlikte giderken, Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte PKK'lıların saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

Eski Başbakan, eski TBMM Başkanı ve Ak Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım dün gece twitter sayfasından yayınladığı mesajda bu acıyı paylaştı..

İŞTE O MESAJ

"2 yıl önce bugün, sosyal medyaya bir mesaj bıraktı Eren... Kısa bir süre sonra da hain terör örgütü PKK tarafından kahpece şehit edildi yavrumuz. Bugün onu, bir kez daha saygıyla, rahmetle anıyorum. İyi ki varsın Eren!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.