BÜYÜKAKIN İTTİFAKI YEMEKTE AĞIRLADI

Siyaset 27.01.2022 - 10:05, Güncelleme: 27.01.2022 - 10:05
 

BÜYÜKAKIN İTTİFAKI YEMEKTE AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Cumhur İttifakının Kocaeli İl Başkanlarını yemekte ağırladı.. Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş bu buluşmayaı sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı; "İnsanlığı hakkın, hakkaniyetin, adaletin teminatı bir küresel yönetim anlayışıyla buluşturacak medeniyet nöbetini devralmaya hazırlanan Türkiye’yi önce 2023 hedeflerine, ardından da 2053 vizyonuna Cumhur İttifakı'yla kavuşturacağız. Bu kutlu birlikteliğin temsilcileri olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın misafiri olduk. AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlik Partisi il başkan ve yönetimlerini bir araya getiren bu ilk buluşma birliğimizi, kardeşliğimizi güçlendirdi. Herşey Türkiye için"
KOCAELİ HABERİ

 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Cumhur İttifakının Kocaeli İl Başkanlarını yemekte ağırladı..

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş bu buluşmayaı sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı;

"İnsanlığı hakkın, hakkaniyetin, adaletin teminatı bir küresel yönetim anlayışıyla buluşturacak medeniyet nöbetini devralmaya hazırlanan Türkiye’yi önce 2023 hedeflerine, ardından da 2053 vizyonuna Cumhur İttifakı'yla kavuşturacağız. Bu kutlu birlikteliğin temsilcileri olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın misafiri olduk. AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlik Partisi il başkan ve yönetimlerini bir araya getiren bu ilk buluşma birliğimizi, kardeşliğimizi güçlendirdi. Herşey Türkiye için"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.