BÜYÜKGÖZ'DEN AK PARTİ GEBZE'YE TEBRİK ZİYARETİ

Siyaset 05.01.2022 - 11:57, Güncelleme: 05.01.2022 - 11:57
 

BÜYÜKGÖZ'DEN AK PARTİ GEBZE'YE TEBRİK ZİYARETİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığı kararı ile Ak Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Habibe Yıldırım Çırak atandı.. Genel Merkezden atama belgesini alan Habibe Yıldırım Çırak'ı bu sabah Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatına tebrik ziyaretine giden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz kendsibne çiçek takdiminde bulundu ve "AK davamıza, teşkilatımıza; hayırlı ve uğurlu olsun. AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanımız Habibe Çırak Hanımefendi'ye üstün muvaffakiyetler diliyorum." dedi.. İlçe Başkanı Recep Kaya ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ile birlikte Başkan Büyükgöz'ü ağırlayan Habibe Yıldırım Çırak'a bu nazik ziyaretinden dolayı Zinnur Büyükgöz'e teşekkür etti..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığı kararı ile Ak Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Habibe Yıldırım Çırak atandı..

Genel Merkezden atama belgesini alan Habibe Yıldırım Çırak'ı bu sabah Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatına tebrik ziyaretine giden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz kendsibne çiçek takdiminde bulundu ve "AK davamıza, teşkilatımıza; hayırlı ve uğurlu olsun. AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanımız Habibe Çırak Hanımefendi'ye üstün muvaffakiyetler diliyorum." dedi..

İlçe Başkanı Recep Kaya ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ile birlikte Başkan Büyükgöz'ü ağırlayan Habibe Yıldırım Çırak'a bu nazik ziyaretinden dolayı Zinnur Büyükgöz'e teşekkür etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.