AK PARTİ GEBZE BAŞKANLARINDAN OKUR OĞLUNU EVLENDİRDİ

Siyaset 19.12.2021 - 16:00, Güncelleme: 19.12.2021 - 16:00
 

AK PARTİ GEBZE BAŞKANLARINDAN OKUR OĞLUNU EVLENDİRDİ

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Gebze  Ulus Mahallesi Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Hasan Okur'un oğlu İsa Okur ile Hacer hanım yaşamlarını birleştirdi.. Ak Parti Gebze ilçe Başkanlığı resmi sosyal medya sayfasından bu düğün haberi "Ak Parti Gebze İlçe Başkan Vekilimiz Raif Öztürk  Mahalle Başkanlarımız ve yönetimimizle birlikte Ulus Mahallesi Tanıtım ve Medya Birim Başkanımız Hasan Okur'un oğlu İsa & Hacer çiftinin düğün törenine katılım sağladık. Genç çiftçimize mutluluklar diliyoruz." mesajı ile paylaşıldı..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Gebze  Ulus Mahallesi Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Hasan Okur'un oğlu İsa Okur ile Hacer hanım yaşamlarını birleştirdi..

Ak Parti Gebze ilçe Başkanlığı resmi sosyal medya sayfasından bu düğün haberi "Ak Parti Gebze İlçe Başkan Vekilimiz Raif Öztürk  Mahalle Başkanlarımız ve yönetimimizle birlikte Ulus Mahallesi Tanıtım ve Medya Birim Başkanımız Hasan Okur'un oğlu İsa & Hacer çiftinin düğün törenine katılım sağladık. Genç çiftçimize mutluluklar diliyoruz." mesajı ile paylaşıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.