OTOMOBİL FİYATLARI GÜNCELLENİYOR

Ekonomi 21.12.2021 - 18:52, Güncelleme: 21.12.2021 - 18:52
 

OTOMOBİL FİYATLARI GÜNCELLENİYOR

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ekonomi destek paketleri döviz kurlarında sert düşüşe neden oldu. Kurdaki değişim sonrası birçok otomobil markası da fiyatlarında indirim için güncellemeye gittiğini duyurdu. Sert yükselen dolar kuru nedeniyle, otomobil üreticileri kasım ve aralık aylarında sıfır araç modellerine zam üstüne zam yapmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarıyla dolarda başlayan sert düşüş sonrası otomobil markaları da harekete geçti. 'FİYATLAR GÜNCELLENMEKTEDİR' Sabah saatlerinden itibaren fiyat güncellemesi yapma kararı alan Renault ve Dacia, internet sitelerini kapatarak fiyatları güncelleyeceğini duyurdu. TEK TEK DUYURDULAR Hemen ardından ise BMW, Land Rover, Mini Cooper, Hyundai, Opel ve Citroen de güncelleme yapacağını duyuran markalar arasında yer aldı. YÜZDE 10-11 İNDİRİM GELİYOR Citroen, Opel ve Peugeot, bugün itibarıyla tüm modellerinde fiyatları ortalama yüzde 10-11 arasında indirdiğini açıkladı. Diğer markalarda da benzer indirimler yapılması bekleniyor. Kaynak: yenisafak.com
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ekonomi destek paketleri döviz kurlarında sert düşüşe neden oldu. Kurdaki değişim sonrası birçok otomobil markası da fiyatlarında indirim için güncellemeye gittiğini duyurdu.

Sert yükselen dolar kuru nedeniyle, otomobil üreticileri kasım ve aralık aylarında sıfır araç modellerine zam üstüne zam yapmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarıyla dolarda başlayan sert düşüş sonrası otomobil markaları da harekete geçti.

'FİYATLAR GÜNCELLENMEKTEDİR'

Sabah saatlerinden itibaren fiyat güncellemesi yapma kararı alan Renault ve Dacia, internet sitelerini kapatarak fiyatları güncelleyeceğini duyurdu.

TEK TEK DUYURDULAR

Hemen ardından ise BMW, Land Rover, Mini Cooper, Hyundai, Opel ve Citroen de güncelleme yapacağını duyuran markalar arasında yer aldı.

YÜZDE 10-11 İNDİRİM GELİYOR

Citroen, Opel ve Peugeot, bugün itibarıyla tüm modellerinde fiyatları ortalama yüzde 10-11 arasında indirdiğini açıkladı.

Diğer markalarda da benzer indirimler yapılması bekleniyor.

Kaynak: yenisafak.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.