AKBULUT İL YÖNETİMİNE GİRİYOR: YILDIRIM MI KOCABAY MI?

Siyaset 12.09.2020 - 16:57, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AKBULUT İL YÖNETİMİNE GİRİYOR: YILDIRIM MI KOCABAY MI?

CENGİZ YUCAK Ak Parti Dilovası İlçe Kongresinde mevcut ilçe başkanı Osman Akbulut'a tekrar aday gösterilmeyeceği Ak Parti milletvekili ve Kocaeli Koordinatörü Hikmet Ayar tarafından resmen bildirildi.. Osman Akbulut bugün saat 16:00'da yapacağı basın toplantısı yaparak bu gelişmeyi açıklayacak.. Ak Partiye çok emeği geçmiş olan ve seçimlerde başarılı sonuçlar almasına rağmen üç dönem kuralına takılan Osman Akbulut'un, Ak Parti Kocaeli İl Kongresinde İl Yönetimine girmesine ve ardından da İl Başkan yardımcılığına getirilmesine kesin gözle bakılıyor.. Öte yandan Ak Parti Dilovası İlçe Başkan adaylığı için ismi geçen adaylardan Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi ve eski Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım ile mevcut ilçe başkan yardımcısı Mahmut Kocabay'ın ilçe başkan adaylığına en yakın iki isim olduğu konuşuluyor..

CENGİZ YUCAK Ak Parti Dilovası İlçe Kongresinde mevcut ilçe başkanı Osman Akbulut'a tekrar aday gösterilmeyeceği Ak Parti milletvekili ve Kocaeli Koordinatörü Hikmet Ayar tarafından resmen bildirildi..

Osman Akbulut bugün saat 16:00'da yapacağı basın toplantısı yaparak bu gelişmeyi açıklayacak..

Ak Partiye çok emeği geçmiş olan ve seçimlerde başarılı sonuçlar almasına rağmen üç dönem kuralına takılan Osman Akbulut'un, Ak Parti Kocaeli İl Kongresinde İl Yönetimine girmesine ve ardından da İl Başkan yardımcılığına getirilmesine kesin gözle bakılıyor..

Öte yandan Ak Parti Dilovası İlçe Başkan adaylığı için ismi geçen adaylardan Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi ve eski Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım ile mevcut ilçe başkan yardımcısı Mahmut Kocabay'ın ilçe başkan adaylığına en yakın iki isim olduğu konuşuluyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.