AK PARTİ GEBZE İLÇE TEŞKİLATININ ACI GÜNÜ

Yaşam 22.12.2020 - 05:02, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE İLÇE TEŞKİLATININ ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatında uzun yıllardan beri emektar olarak çalışan ve dünden bugüne gelmiş geeçmiş tüm partililerin sevgi ve saygısını kazanan Naciye Altınoluk yakalandığı koronavirüs dolayısı ile yaşama veda etti.. Ak Parti Gebze İlçe Başkan Recep Kaya kendisini ve partilileri çok üzen bu vefat haberini "Teşkilatımızın Naciye Teyzesi Kadın kollarımızın emektarı tüm teşkilatlarımızın sayıp sevdiği değerli Ablamız Covid-19 nedeniyle hakka yürüdü Naciye Teyzemize Allah’tan rahmet yakınlarına tüm sevenlerine ve Ak Parti Gebze camiamıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum Biz iyi bilirdik Rabbim de merhametiyle muamele eylesin. Mekanı Cennet olsun." mesajı ile duyurdu.. Merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesini başsağlığı dileriz..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatında uzun yıllardan beri emektar olarak çalışan ve dünden bugüne gelmiş geeçmiş tüm partililerin sevgi ve saygısını kazanan Naciye Altınoluk yakalandığı koronavirüs dolayısı ile yaşama veda etti..

Ak Parti Gebze İlçe Başkan Recep Kaya kendisini ve partilileri çok üzen bu vefat haberini "Teşkilatımızın Naciye Teyzesi Kadın kollarımızın emektarı tüm teşkilatlarımızın sayıp sevdiği değerli Ablamız Covid-19 nedeniyle hakka yürüdü Naciye Teyzemize Allah’tan rahmet yakınlarına tüm sevenlerine ve Ak Parti Gebze camiamıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum
Biz iyi bilirdik Rabbim de merhametiyle muamele eylesin. Mekanı Cennet olsun." mesajı ile duyurdu..

Merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesini başsağlığı dileriz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.