AK PARTİ GEBZE HEDİYELENDİRDİ

Siyaset 05.01.2021 - 23:14, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE HEDİYELENDİRDİ

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatının haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı kronavirüs nedeni ile yine Gebze Belediyesi Kültür Merkezi Merkezi salonunda gerçekleştirildi.. Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantı öncesinde doğum günü olan ilçe yöneticilerine "doğum günü" hediyeleri takdim edildi.. Başkan Kaya hediye takdiminden sonra "İlçe Başkan yardımcımız Selim Malkoç ve ilçe yönetim kurulu üyemiz Mustafa Ateş kardeşlerim yeni yaşınız kutlu olsun Allah tüm sevdiklerinizle beraber hayırlı uzun ömürler versin" dedi..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatının haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı kronavirüs nedeni ile yine Gebze Belediyesi Kültür Merkezi Merkezi salonunda gerçekleştirildi..

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantı öncesinde doğum günü olan ilçe yöneticilerine "doğum günü" hediyeleri takdim edildi..

Başkan Kaya hediye takdiminden sonra "İlçe Başkan yardımcımız Selim Malkoç ve ilçe yönetim kurulu üyemiz Mustafa Ateş kardeşlerim yeni yaşınız kutlu olsun Allah tüm sevdiklerinizle beraber hayırlı uzun ömürler versin" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.