AK PARTİ GEBZE GENÇLİĞİ BAŞKANINI ARIYOR

Siyaset 22.10.2020 - 23:42, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE GENÇLİĞİ BAŞKANINI ARIYOR

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Gebze Gençlik Kolları kongresinde başkan adaylığı için yarış kızışırken iki isim ön plana çıktı.. Ak Parti Gebze Gençlik Kolları kongresi için henüz kongre tarihi netleşmemişken devam eden aday belirleme sürecinde hali hazırda Ak Parti Gebze Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanı Enes Altuntaş ile Gebze Belediyesi Meclis üyesi Osman Sezer isimlerinin başkan adaylığına yakın olduğu konuşulurken, siyaset kulislerinde yaygın kanı ise ipi Enes Altuntaş'ın göğüsleyebileceği yönünde.. Öte taraftan da Osman Sezer'in de başkanlık için yoğun bir siyasi çalışma yaptığı dile getiriliyor.. 

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Gebze Gençlik Kolları kongresinde başkan adaylığı için yarış kızışırken iki isim ön plana çıktı..

Ak Parti Gebze Gençlik Kolları kongresi için henüz kongre tarihi netleşmemişken devam eden aday belirleme sürecinde hali hazırda Ak Parti Gebze Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanı Enes Altuntaş ile Gebze Belediyesi Meclis üyesi Osman Sezer isimlerinin başkan adaylığına yakın olduğu konuşulurken, siyaset kulislerinde yaygın kanı ise ipi Enes Altuntaş'ın göğüsleyebileceği yönünde..

Öte taraftan da Osman Sezer'in de başkanlık için yoğun bir siyasi çalışma yaptığı dile getiriliyor.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.