AK PARTİ GEBZE'DEN 'RECEP KAYA' AÇIKLAMASI

16.09.2020 - 19:54, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE'DEN 'RECEP KAYA' AÇIKLAMASI

KOCAELİ HABERİ 20 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan Ak Parti Gebze ilçe kongresinde Genel Merkez tarafından aday olarak gösterilen Recep Kaya için bu akşam AK Parti Gebze İlçe Başkanlığında aday tanıtım programı gerçekleştirildi..  Ak Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar yaptığı konuşmada Ak Partinin bir dava partisi olduğu ve kendilerine verilen görevlerinde davaya hizmet olduğunu dile getirerek, görevdeki nöbet değişimleri ile partimiz durmadan yoluna devam edecektir dedi.. İlçe Başkan adayı Recep Kaya mevcut ilçe başkanı İrfan Ayar'a bugüne kadar veermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ettikten sonra kendisine güvenerek dava yolunda böyle önemli bir göreve layık görenleri mahcup etmemek için çok çalışacaklarını dile getirdi.. Recep Kaya'nın aday tanıtım toplantısına başta Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak, Ak Parti Kocaeli eski milletvekili Cemalettin Kaflı, Gebze Belediyesi eski başkanı Adnan Köşker, eski ilçe başkanları Yılmaz Bayram ve Hasan Soba olmak üzere çok sayıda partili katılım sağladı..

KOCAELİ HABERİ 20 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan Ak Parti Gebze ilçe kongresinde Genel Merkez tarafından aday olarak gösterilen Recep Kaya için bu akşam AK Parti Gebze İlçe Başkanlığında aday tanıtım programı gerçekleştirildi..

 Ak Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar yaptığı konuşmada Ak Partinin bir dava partisi olduğu ve kendilerine verilen görevlerinde davaya hizmet olduğunu dile getirerek, görevdeki nöbet değişimleri ile partimiz durmadan yoluna devam edecektir dedi..

İlçe Başkan adayı Recep Kaya mevcut ilçe başkanı İrfan Ayar'a bugüne kadar veermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ettikten sonra kendisine güvenerek dava yolunda böyle önemli bir göreve layık görenleri mahcup etmemek için çok çalışacaklarını dile getirdi..

Recep Kaya'nın aday tanıtım toplantısına başta Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak, Ak Parti Kocaeli eski milletvekili Cemalettin Kaflı, Gebze Belediyesi eski başkanı Adnan Köşker, eski ilçe başkanları Yılmaz Bayram ve Hasan Soba olmak üzere çok sayıda partili katılım sağladı..
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor, masa ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 5 kişi
Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, ayakta duran insanlar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.