AK PARTİ GEBZE'DE İRFAN AYAR TAMAM GİBİ​

09.09.2020 - 15:03, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE'DE İRFAN AYAR TAMAM GİBİ​

KOCAELİ HABERİ 11 Ekim 2020 pazar günü Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan Ak Parti Geze ilçe kongresinde mevcut ilçe başkanı İrfan Ayar'ın tekrar aday olduğu bilinirken, gözler kimin ilçe başkan adayı olarak açıklanacağına çevrildi..  Ak Parti Gebze ilçe başkan adaylığı için şu ana kadar sadece Ak Parti Gebze eski ilçe Başkan yardımcılığı yapmış olan Selim Malkoç, resmen aday adaylığını açıklarken, Ak Parti Kocaeli İl yönetim kurulu üyesi Recep Kaya'nın ise adaylık açıklaması yapmamasına rağmen ismi konuşuluyor.. Ankara, Kocaeli ve Gebze siyaset kulislerinden edindiğimiz bilgilere göre ise bu isimler arasından mevcut ilçe başkanı İrfan Ayar'ın ismi tekrar ilçe başkan adaylığı için ağırlık kazanmış durumda.. Ak Parti Kocaeli kurmaylarının kahir ekseriyat ile Gebze İlçe Başkan adaylığı konusunda İrfan Ayar'ın ismi üzerinde mutabık kaldıkları ve bunu da Ak Parti Genel Merkezi Teşkilat Başkanlığına görüş olarak ilettikleri konuşuluyor..  Öte yandan bize özel açıklama yapan İrfan Ayar "Çok çalışkan ve uyumlu bir yönetim kurulumuz vardı. Lakin yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı ve Meclis üyeliği için istifa etmek durumunda kalan yönetim kurulu üyelerimizin yerine yedekten gelen yeni yönetim kurulu üyeleri ile uyum sürecinden kaynaklı kısa bir süre olsa da duraksama olsa da çalışmalarımıza devam ettik. Genel Merkezimizin kararı ve deleglerimizin oylarıyla desteği ile bu görev bize tekrar verildiği takdirde, Ak Parti Gebze tabanımızın tamamını kucaklayacak güçlü bir yönetim listesi ile yolumuza devam ederiz" dedi.. 

KOCAELİ HABERİ 11 Ekim 2020 pazar günü Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan Ak Parti Geze ilçe kongresinde mevcut ilçe başkanı İrfan Ayar'ın tekrar aday olduğu bilinirken, gözler kimin ilçe başkan adayı olarak açıklanacağına çevrildi.. 

Ak Parti Gebze ilçe başkan adaylığı için şu ana kadar sadece Ak Parti Gebze eski ilçe Başkan yardımcılığı yapmış olan Selim Malkoç, resmen aday adaylığını açıklarken, Ak Parti Kocaeli İl yönetim kurulu üyesi Recep Kaya'nın ise adaylık açıklaması yapmamasına rağmen ismi konuşuluyor..

Ankara, Kocaeli ve Gebze siyaset kulislerinden edindiğimiz bilgilere göre ise bu isimler arasından mevcut ilçe başkanı İrfan Ayar'ın ismi tekrar ilçe başkan adaylığı için ağırlık kazanmış durumda..

Ak Parti Kocaeli kurmaylarının kahir ekseriyat ile Gebze İlçe Başkan adaylığı konusunda İrfan Ayar'ın ismi üzerinde mutabık kaldıkları ve bunu da Ak Parti Genel Merkezi Teşkilat Başkanlığına görüş olarak ilettikleri konuşuluyor.. 

Öte yandan bize özel açıklama yapan İrfan Ayar "Çok çalışkan ve uyumlu bir yönetim kurulumuz vardı. Lakin yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı ve Meclis üyeliği için istifa etmek durumunda kalan yönetim kurulu üyelerimizin yerine yedekten gelen yeni yönetim kurulu üyeleri ile uyum sürecinden kaynaklı kısa bir süre olsa da duraksama olsa da çalışmalarımıza devam ettik. Genel Merkezimizin kararı ve deleglerimizin oylarıyla desteği ile bu görev bize tekrar verildiği takdirde, Ak Parti Gebze tabanımızın tamamını kucaklayacak güçlü bir yönetim listesi ile yolumuza devam ederiz" dedi.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.