AK PARTİ'DE BOLU DÜZCE SAKARYA TAMAM KOCAELİ MASADA

Siyaset 13.07.2020 - 16:06, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ'DE BOLU DÜZCE SAKARYA TAMAM KOCAELİ MASADA

KH/CENGİZYUCAK 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İstanbul ve Ankara başta olmak üzere çok sayıda Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin kaybedilmesinin faturasını, yanlış aday tespitlerinden ve organize çalışamamalarından dolayı yerel yönetimler ve seçimlerden sorumlu Genel Başkan yardımcıları ile Teşkilat Başkaına kesen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Genel Merkez yönetiminde değişikliğe gideceği ve başta Erkan Kandemir, Ali İhsan Yılmaz ile Mehmet Özhaseki olmak üzere bir çok Genel Başkan yardımcısının koltuğunu kaybedebileceği konuşuluyor.. Yine Ankara Genel Merkez siyaset kulislerinden edindiğimiz bilgilere Erdoğan pandemi süreci dolayısı ile eksik kalan ilçe kongrelerinin tamamlanması sonrasında yapılacak olan İl Kongrelerinde de çok sayıda İl Başkanının değiştirilmesi talimatını vermiş. İl Başkanı değişek iller arasında Bolu, Düzce ve Sakarya'nın olmasının kesinleştiği Kocaeli'nin ise şu an için masada tartışıldığı ve Mehmet Ellibeş'in kalmasını isteyenler ile değişmesini talep edenler arasında kıyasıya bir mücadele verildiği ve hamle üstüne hamleler yapıldığı dile getirilirken sonuca bu konuda henüz fikrini hiç bir ortamda beyan etmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın tercihinin etki edebileceğinin altı çiziliyor..

KH/CENGİZYUCAK 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İstanbul ve Ankara başta olmak üzere çok sayıda Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin kaybedilmesinin faturasını, yanlış aday tespitlerinden ve organize çalışamamalarından dolayı yerel yönetimler ve seçimlerden sorumlu Genel Başkan yardımcıları ile Teşkilat Başkaına kesen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Genel Merkez yönetiminde değişikliğe gideceği ve başta Erkan Kandemir, Ali İhsan Yılmaz ile Mehmet Özhaseki olmak üzere bir çok Genel Başkan yardımcısının koltuğunu kaybedebileceği konuşuluyor..

Yine Ankara Genel Merkez siyaset kulislerinden edindiğimiz bilgilere Erdoğan pandemi süreci dolayısı ile eksik kalan ilçe kongrelerinin tamamlanması sonrasında yapılacak olan İl Kongrelerinde de çok sayıda İl Başkanının değiştirilmesi talimatını vermiş. İl Başkanı değişek iller arasında Bolu, Düzce ve Sakarya'nın olmasının kesinleştiği Kocaeli'nin ise şu an için masada tartışıldığı ve Mehmet Ellibeş'in kalmasını isteyenler ile değişmesini talep edenler arasında kıyasıya bir mücadele verildiği ve hamle üstüne hamleler yapıldığı dile getirilirken sonuca bu konuda henüz fikrini hiç bir ortamda beyan etmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın tercihinin etki edebileceğinin altı çiziliyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.