HABABAM SINIFI'NIN ACI KAYBI

Eğitim-Kültür-Sanat 11.04.2023 - 12:46, Güncelleme: 11.04.2023 - 12:46
 

HABABAM SINIFI'NIN ACI KAYBI

KOCAELİ HABERİ
Türk Sineması'nın unutulmaz yapımlarından olan seride rol alan Necati Demirel hayatını kaybetti. 68 yaşında vefat eden oyuncu, filmde Kemal Sunal'ın canlandırdığı 'Şaban' karakterinin tereyağını, Halit Akçatepe'nin hayat verdiği 'Güdük Necmi' ile çaldığı sahne ile hafızalarda yer edinmişti.
KOCAELİ HABERİ

Türk Sineması'nın unutulmaz yapımlarından olan seride rol alan Necati Demirel hayatını kaybetti.

68 yaşında vefat eden oyuncu, filmde Kemal Sunal'ın canlandırdığı 'Şaban' karakterinin tereyağını, Halit Akçatepe'nin hayat verdiği 'Güdük Necmi' ile çaldığı sahne ile hafızalarda yer edinmişti.
Hababam Sınıfı'nın acı kaybı: Oyuncu Necati Demirel hayatını kaybetti! Necati Demirel kimdir, kaç yaşındaydı ve neden vefat etti? - Son Dakika Magazin haberleri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.