GTO MECLİS ÜYESİ SEVGİ ÇİLER AMELİYATA ALINDI

Sağlık 23.11.2022 - 13:49, Güncelleme: 23.11.2022 - 13:49
 

GTO MECLİS ÜYESİ SEVGİ ÇİLER AMELİYATA ALINDI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebzeli tanınmış iş insanı ve Gebze Ticaret Odası Meclis üyesi Fatma Sevgi Çiler, ani rahatsızlığı üzerine kaldırıldığı hastanede hemen amileyata alınarak önemli bir tıbbi operasyon geçirdi.. Eşi GTO Başkanı Nail Çiler ile birlikte Antalya'da olan Fatma Sevgi Çiler, ani rahatsızlığı üzerine kaldırıldığı hastanede hemen amileyata alınarak önemli bir tıbbi operasyon geçirdi. Fatma Sevgi .Çiler'in başarılı geçen ameliyattan sonra odasına alındığı ve tedavisinin bir süre daha hastanede devam edeceği öğrenildi.. Fatma Sevgi Çiler'e ve Çiler ailesine geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebzeli tanınmış iş insanı ve Gebze Ticaret Odası Meclis üyesi Fatma Sevgi Çiler, ani rahatsızlığı üzerine kaldırıldığı hastanede hemen amileyata alınarak önemli bir tıbbi operasyon geçirdi..

Eşi GTO Başkanı Nail Çiler ile birlikte Antalya'da olan Fatma Sevgi Çiler, ani rahatsızlığı üzerine kaldırıldığı hastanede hemen amileyata alınarak önemli bir tıbbi operasyon geçirdi. Fatma Sevgi .Çiler'in başarılı geçen ameliyattan sonra odasına alındığı ve tedavisinin bir süre daha hastanede devam edeceği öğrenildi..

Fatma Sevgi Çiler'e ve Çiler ailesine geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.