GTO MECLİS BAŞKANI ŞERİFALİOĞLU'NA İTİRAZ ÇİLER'DEN GELDİ

İlçeler 16.05.2023 - 20:47, Güncelleme: 16.05.2023 - 20:47
 

GTO MECLİS BAŞKANI ŞERİFALİOĞLU'NA İTİRAZ ÇİLER'DEN GELDİ

KOCALEİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası Başkanı Oğuz Şerifalioğlu bugün Ankara'ya giderek, yakın dostu olanTürkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) Başkanı Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu'nu makamında ziyaret etti.. Başkan Şerifalioğlu, Hisarcıklıoğlu'na tuttuğu futbol takımı Fenerbahçe'nin imzalıı bir formasını hediye olarak takdim etti. Oğuz Şerifalioğlu o anların fotoğraf karesini sosyal medyadan "En büyük Fenerbahçe" notu ile paylaşırken, koyu bir Galatasaray taraftarı olan GTO Yönetim Kurulu üyesi Fatma Sevgi Çiler ise bu paylaşımın altına "Oğuz Bey sarı kırmızıdan başka renk tanımıyorum" şeklinde itirazlarını not düştü..  
KOCALEİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası Başkanı Oğuz Şerifalioğlu bugün Ankara'ya giderek, yakın dostu olanTürkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) Başkanı Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu'nu makamında ziyaret etti..

Başkan Şerifalioğlu, Hisarcıklıoğlu'na tuttuğu futbol takımı Fenerbahçe'nin imzalıı bir formasını hediye olarak takdim etti. Oğuz Şerifalioğlu o anların fotoğraf karesini sosyal medyadan "En büyük Fenerbahçe" notu ile paylaşırken, koyu bir Galatasaray taraftarı olan GTO Yönetim Kurulu üyesi Fatma Sevgi Çiler ise bu paylaşımın altına "Oğuz Bey sarı kırmızıdan başka renk tanımıyorum" şeklinde itirazlarını not düştü..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.