GTO MECLİS BAŞKANI ŞERİFALİOĞLU DUYURDU

Güncel 31.05.2023 - 16:19, Güncelleme: 31.05.2023 - 16:19
 

GTO MECLİS BAŞKANI ŞERİFALİOĞLU DUYURDU

KOCAELİ HABERİ
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu dün başlayan ve bugün delegelerin oylamasıyla sonuçlanan TOBB 79. Genel Kurulunda yenide TOBB Başkanı seçildi.. GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu yakın dostu ve arkadaşı olan  M. Rifat Hisarcıklıoğlu tekrar başkan seçilmesini sosyal medyadan "TOBB Başkanım'nu  M. Rifat Hisarcıklıoğlu,  79. Genel Kurulda yeniden Başkan" sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu dün başlayan ve bugün delegelerin oylamasıyla sonuçlanan TOBB 79. Genel Kurulunda yenide TOBB Başkanı seçildi..

GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu yakın dostu ve arkadaşı olan  M. Rifat Hisarcıklıoğlu tekrar başkan seçilmesini sosyal medyadan "TOBB Başkanım'nu  M. Rifat Hisarcıklıoğlu,  79. Genel Kurulda yeniden Başkan" sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.