GTO MECLİS BAŞKANI OĞUZ ŞERİFALİOĞLU MESAJ YAYINLADI

Güncel 18.05.2023 - 21:36, Güncelleme: 18.05.2023 - 21:36
 

GTO MECLİS BAŞKANI OĞUZ ŞERİFALİOĞLU MESAJ YAYINLADI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu mesajında "Türk Milleti’nin büyük önderi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk gençliğine armağan ettiği bu anlamlı bayramda milletimize sağlık, huzur, güven, başarı ve mutluluklar dileyerek 19 mayıs gençlik ve spor bayramını kutlarım." ifadelerine yer verdi..  
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu mesajında "Türk Milleti’nin büyük önderi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk gençliğine armağan ettiği bu anlamlı bayramda milletimize sağlık, huzur, güven, başarı ve mutluluklar dileyerek 19 mayıs gençlik ve spor bayramını kutlarım." ifadelerine yer verdi..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.