GTO Meclis Başkan Oğuz Şerifalioğlu Ankara'da

Güncel 30.05.2023 - 11:05, Güncelleme: 30.05.2023 - 11:05
 

GTO Meclis Başkan Oğuz Şerifalioğlu Ankara'da

KOCALİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Genel Sekreter Mustafa Yaşar Sekin ve GTO TOBB Delegelerinden oluşan bir heyetle, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimlerinin yapılacağı 79. Genel Kurula katılmak üzere Ankara’ya gittiler.  TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'na yakınlığı ile bilinen GTO Meclis  Başkan Oğuz Şerifalioğlu, bugün TOBB binası önüne konulan yerli Otomobil TOGG'un önünde günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.. Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un üretcileri ve ortakları arasında TOBB'da var..
KOCALİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Genel Sekreter Mustafa Yaşar Sekin ve GTO TOBB Delegelerinden oluşan bir heyetle, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimlerinin yapılacağı 79. Genel Kurula katılmak üzere Ankara’ya gittiler. 

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'na yakınlığı ile bilinen GTO Meclis  Başkan Oğuz Şerifalioğlu, bugün TOBB binası önüne konulan yerli Otomobil TOGG'un önünde günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi..

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un üretcileri ve ortakları arasında TOBB'da var..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.