GÖRÜŞMELERİNİN ÜSTÜNDEN 24 SAAT GEÇMEDEN YENİ GÖRÜŞME KARARI ALDILAR

Siyaset 02.06.2023 - 19:19, Güncelleme: 02.06.2023 - 19:19
 

GÖRÜŞMELERİNİN ÜSTÜNDEN 24 SAAT GEÇMEDEN YENİ GÖRÜŞME KARARI ALDILAR

KOCAELİ HABERİ
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün CHP Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Görüşmenin üzerinden henüz 24 saat geçmeden, iki ismin pazar günü yeniden bir araya geleceği öğrenildi. Gazeteci İsmail Saymaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’nun bu pazar günü yeniden görüşeceği belirtiliyor" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu arasında yapılması beklenen görüşmeye ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi.
KOCAELİ HABERİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün CHP Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Görüşmenin üzerinden henüz 24 saat geçmeden, iki ismin pazar günü yeniden bir araya geleceği öğrenildi.

Gazeteci İsmail Saymaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’nun bu pazar günü yeniden görüşeceği belirtiliyor" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu arasında yapılması beklenen görüşmeye ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.