Gönül Dağı'nın sevilen oyuncusu diziden ayrılıyor

Magazin - Cemiyet 22.07.2022 - 20:32, Güncelleme: 22.07.2022 - 20:32
 

Gönül Dağı'nın sevilen oyuncusu diziden ayrılıyor

kocaeli haberi
Geçtiğimiz sezonun en çok izlenen dizilerinden olan 'Gönül Dağı'nda izleyenleri şoke edecek bir ayrılık yaşandı. Sezon finali yapan dizinin en sevilen karakterlerinden birine hayat veren Eser Eyüboğlu, projeden ayrılma kararı aldı. TRT’nin cumartesi akşamlarına damgasını vuran reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı, Eylül'de 3. sezonuyla ekranlarda olacak. Ancak sevilen dizi, yeni sezonunda bir vedaya yer verecek. Tv100'den Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Eskişehir’de yazılan reyting rekortmeni dizide 'Selami Ferses' karakterini canlandıran Eser Eyüboğlu, yeni sezonda yer almayacak.
kocaeli haberi

Geçtiğimiz sezonun en çok izlenen dizilerinden olan 'Gönül Dağı'nda izleyenleri şoke edecek bir ayrılık yaşandı. Sezon finali yapan dizinin en sevilen karakterlerinden birine hayat veren Eser Eyüboğlu, projeden ayrılma kararı aldı.

TRT’nin cumartesi akşamlarına damgasını vuran reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı, Eylül'de 3. sezonuyla ekranlarda olacak. Ancak sevilen dizi, yeni sezonunda bir vedaya yer verecek.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Eskişehir’de yazılan reyting rekortmeni dizide 'Selami Ferses' karakterini canlandıran Eser Eyüboğlu, yeni sezonda yer almayacak.

1-001.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.