GÖKHAN ALTINTAŞ CUMHUR İTTİFAKI ORTAKLARINI AĞIRLADI

Siyaset 01.05.2023 - 22:18, Güncelleme: 01.05.2023 - 22:18
 

GÖKHAN ALTINTAŞ CUMHUR İTTİFAKI ORTAKLARINI AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze önceki dönem ilçe yönetim kurulu üyesi ve Gebzeli iş insanı Gökhan Altıntaş, Cumhur İttifakı Ortakları MHP'nin Kocaeli milletvekili adayları Saffet Sancaklı ve Yudum Kaşıkçı'yı iş yerinde ağırladı.. MHP Kocaeli milletvekili Saffet Sancaklı bugün MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ve Kocaeli milletvekili adayı Yudum Kaşıkçı ile birlikte aynı zamanda Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı da olan Gökhan Altıntaş'ı özel iş yeri Altınlas A.Ş'de ziyaret etti..  
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze önceki dönem ilçe yönetim kurulu üyesi ve Gebzeli iş insanı Gökhan Altıntaş, Cumhur İttifakı Ortakları MHP'nin Kocaeli milletvekili adayları Saffet Sancaklı ve Yudum Kaşıkçı'yı iş yerinde ağırladı..

MHP Kocaeli milletvekili Saffet Sancaklı bugün MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ve Kocaeli milletvekili adayı Yudum Kaşıkçı ile birlikte aynı zamanda Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı da olan Gökhan Altıntaş'ı özel iş yeri Altınlas A.Ş'de ziyaret etti..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.