GFO BAŞKANI MEHMET AYDEMİR'İN MUTLU GÜNÜ

Magazin - Cemiyet 24.12.2023 - 06:44, Güncelleme: 24.12.2023 - 06:44
 

GFO BAŞKANI MEHMET AYDEMİR'İN MUTLU GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Bölgesinin tanınmış iş ve siyaset insanlarından birisi olan Mehmet Aydemir'in oğlu Osman Faruk Aydemir ile İstanbul Sultanbeyli eşrafından Ahmet Sağun'un güzel kızı Rabia Sağun Gebze'de düzenlenen düğün töreni ile yaşamlarını birleştirdiler.. Ak Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları eski Başkan yardımcısı Osman Faruk Aydemir ile Rabia Sağun çiftinin Gebze Toprak Düğün salonunda gerçekleştirilen düğün töreninde çiftin nikahını bizzat Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz kıyarken, başta eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası eski belediye başkanı Ali Toltar, Ak Parti Gebze ilçe Başkanı Recep Kaya, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım olmak üzere çok sayıda Ak Partili İlçe yöneticileri, Belediye meclis üyeleri ile çok sayıda davetli topluluğu düğüne katılım sağlayarak Aydemir ve Sağun ailesinin bu mutlu gününde sevinç ve mutluluklarına ortak oldular.. Kocaeli Haberi Gazetesi olarak Osman Faruk Aydemir ile Rabia Sağun çiftine yaşam boyu mutluluklar diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Bölgesinin tanınmış iş ve siyaset insanlarından birisi olan Mehmet Aydemir'in oğlu Osman Faruk Aydemir ile İstanbul Sultanbeyli eşrafından Ahmet Sağun'un güzel kızı Rabia Sağun Gebze'de düzenlenen düğün töreni ile yaşamlarını birleştirdiler..

Ak Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları eski Başkan yardımcısı Osman Faruk Aydemir ile Rabia Sağun çiftinin Gebze Toprak Düğün salonunda gerçekleştirilen düğün töreninde çiftin nikahını bizzat Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz kıyarken, başta eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası eski belediye başkanı Ali Toltar, Ak Parti Gebze ilçe Başkanı Recep Kaya, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım olmak üzere çok sayıda Ak Partili İlçe yöneticileri, Belediye meclis üyeleri ile çok sayıda davetli topluluğu düğüne katılım sağlayarak Aydemir ve Sağun ailesinin bu mutlu gününde sevinç ve mutluluklarına ortak oldular..

Kocaeli Haberi Gazetesi olarak Osman Faruk Aydemir ile Rabia Sağun çiftine yaşam boyu mutluluklar diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.