GFO BAŞKANI MEHMET AYDEMİR OĞLUNU EVLENDİRİYOR

Magazin - Cemiyet 19.12.2023 - 15:09, Güncelleme: 19.12.2023 - 15:18
 

GFO BAŞKANI MEHMET AYDEMİR OĞLUNU EVLENDİRİYOR

KOCAELİ HABERİ
Gebze Bölgesinin tanınmış iş ve siyaset insanlarından birisi olan Mehmet Aydemir'in oğlu Osman Faruk Aydemir ile İstanbul Sultanbeyli eşrafından Ahmet Sağun'un güzel kızı Rabia Sağun yaşamlarını birleştirmeye karar verdi.. Osman Faruk Aydemir ile Rabia Sağun genç çiftinin düğün töreni 23 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 19:00'da Gebze Toprak Düğün salonunda (Havuzbaşı) gerçekleştirilecek.. Aydemir ve Sağun ailesinin bu mutlu gününe siyaset, ticaret, bürokrasi ve sivil toplum camiasından çok sayıda ismin ve davetlinin katılım bekleniyor..  
KOCAELİ HABERİ

Gebze Bölgesinin tanınmış iş ve siyaset insanlarından birisi olan Mehmet Aydemir'in oğlu Osman Faruk Aydemir ile İstanbul Sultanbeyli eşrafından Ahmet Sağun'un güzel kızı Rabia Sağun yaşamlarını birleştirmeye karar verdi..

Osman Faruk Aydemir ile Rabia Sağun genç çiftinin düğün töreni 23 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 19:00'da Gebze Toprak Düğün salonunda (Havuzbaşı) gerçekleştirilecek..

Aydemir ve Sağun ailesinin bu mutlu gününe siyaset, ticaret, bürokrasi ve sivil toplum camiasından çok sayıda ismin ve davetlinin katılım bekleniyor..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.