GETİP ''İş Dünyası ve Yapay Zeka'' Sempozyumu Düzenliyor

Bilim-Teknoloji 15.10.2023 - 15:15, Güncelleme: 15.10.2023 - 15:28
 

GETİP ''İş Dünyası ve Yapay Zeka'' Sempozyumu Düzenliyor

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu ( GETIP ), Gebze Ticaret Odası ve Gebze Teknik Üniversitesi iş birliği ile “İş Dünyası ve Yapay Zeka“ konulu bir sempozyum gerçekleştiriyor.. GETİP Başkanı Resul Orman, Gebze Teknik Üniversitesi Konferans Salonunda 18 Ekim Çarşamba saat 13 00 da  gerçekleştirilecek olan “İş Dünyası ve Yapay Zeka“ konulu sempozyuma konuya ilgi ve duyarlılık gösteren herkesin davetli olduğunu dile getirdi ve sempozyum için yaka kartı ve diğer hazırlıklardan dolayı davetiye ekinde bulunan link üzerinden başvuru formunun doldurması gerektiğini hatırlattı.. Kayıt için link https://cutt.ly/GETIP 
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu ( GETIP ), Gebze Ticaret Odası ve Gebze Teknik Üniversitesi iş birliği ile “İş Dünyası ve Yapay Zeka“ konulu bir sempozyum gerçekleştiriyor..

GETİP Başkanı Resul Orman, Gebze Teknik Üniversitesi Konferans Salonunda 18 Ekim Çarşamba saat 13 00 da  gerçekleştirilecek olan “İş Dünyası ve Yapay Zeka“ konulu sempozyuma konuya ilgi ve duyarlılık gösteren herkesin davetli olduğunu dile getirdi ve sempozyum için yaka kartı ve diğer hazırlıklardan dolayı davetiye ekinde bulunan link üzerinden başvuru formunun doldurması gerektiğini hatırlattı..

Kayıt için link https://cutt.ly/GETIP 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.