GETİP İRAN'A AÇILDI

Güncel 26.05.2023 - 20:52, Güncelleme: 26.05.2023 - 20:52
 

GETİP İRAN'A AÇILDI

KOCAELİ HABERİ
Gebze'de geçtiğimiz yıl kurulan Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu (GETİP), ilk olarak Kars, Ardahan ve Iğdır'dan oluşan Serhad illerindeki Sanayi ve Ticaret odaları ile İl Üniversitelerine yaptığı iş ve ticareti geliştirme ziyaretlerine, 2023 yılında da komşu il Yalova ve Bursa bölgesi sanayi ve iş dünyası diyalogları ile devam etmişti.. Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu (GETİP) Başkanı Resul Orman ve Yönetim Kurulu üyeleri, bugün Gebze'de ki genel merkez ofislerinde İranlı tanınmış iş insanı Mahdi Kashani'yi ağırladılar.. Resul Orman Başkanlığında toplanan GETİP Yönetim Kurulu Üyeleri,  İranlı tanınmış iş insanı Mahdi Kashani ile Gebze ve İran arasında gerçekleştirebilecekleri olası ticari ilişkiler üzerine bir değerlendirmede bulundular.. Resul Orman başkanlığında toplantıya Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Karadeniz, Sayın Turan Tatar, Ferit Çoğdur, Yücel Akpınar, Akın Yıldırım, Tarık Erkan Karakuş, İsmail Ünal, Ensar Koç ve dernek üyesi Mikail Akpınar katılım sağladılar..
KOCAELİ HABERİ

Gebze'de geçtiğimiz yıl kurulan Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu (GETİP), ilk olarak Kars, Ardahan ve Iğdır'dan oluşan Serhad illerindeki Sanayi ve Ticaret odaları ile İl Üniversitelerine yaptığı iş ve ticareti geliştirme ziyaretlerine, 2023 yılında da komşu il Yalova ve Bursa bölgesi sanayi ve iş dünyası diyalogları ile devam etmişti..

Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu (GETİP) Başkanı Resul Orman ve Yönetim Kurulu üyeleri, bugün Gebze'de ki genel merkez ofislerinde İranlı tanınmış iş insanı Mahdi Kashani'yi ağırladılar..

Resul Orman Başkanlığında toplanan GETİP Yönetim Kurulu Üyeleri,  İranlı tanınmış iş insanı Mahdi Kashani ile Gebze ve İran arasında gerçekleştirebilecekleri olası ticari ilişkiler üzerine bir değerlendirmede bulundular..

Resul Orman başkanlığında toplantıya Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Karadeniz, Sayın Turan Tatar, Ferit Çoğdur, Yücel Akpınar, Akın Yıldırım, Tarık Erkan Karakuş, İsmail Ünal, Ensar Koç ve dernek üyesi Mikail Akpınar katılım sağladılar..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.