GELECEK PARTİSİ KOCAELİ YENİ İL BAŞKANI BELLİ OLDU

Siyaset 30.05.2024 - 10:33, Güncelleme: 30.05.2024 - 10:33
 

GELECEK PARTİSİ KOCAELİ YENİ İL BAŞKANI BELLİ OLDU

KOCAELİ HABERİ
Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Kocaeli İl Başkanlığı görevine Erdal Şahin’i atadı. Davutoğlu; Kocaeli teşkilatına çok güvendiğini vurgulayarak, Şahin’e görevinde başarılar dileyip, yetki belgesini teslim etti. Gelecek Partisi’nin kuruluşundan itibaren İzmit İlçe Teşkilatında görev alan Erdal Şahin, yapılan istişarelerden sonra Ankara’ya davet edildi. Genel merkezde Teşkilat Başkanı Ömer Ünal ve parti yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Erdal Şahin ve beraberindekiler daha sonra genel başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından ağırlandı.  Partinin 4.5 yıl önce kurulduğunu ve iki seçim yaşadığını vurgulayan Davutoğlu, Kocaeli Teşkilatında gördüğü heyecanın memnuniyet verici olduğunu belirtti.  Yetki belgesini alan İl Başkanı Erdal Şahin de bu atamayla birlikte büyük bir görev ve sorumluluk üstlendiğinin farkında olduğunu belirterek, “Bana güven duyan başta Milletvekilimiz Doğan Demir’e, teşkilat başkanımız Ömer Ünal’a, parti yönetim kurulu üyelerine ve sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na teşekkür ediyorum. Yönetimimi kurup, ilçelerde teşkilatlanmaya yoğunlaşacağım” dedi. Şahin ile beraberindekiler daha sonra Milletvekili Doğan Demir tarafından TBMM’de ağırlandı.
KOCAELİ HABERİ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Kocaeli İl Başkanlığı görevine Erdal Şahin’i atadı. Davutoğlu; Kocaeli teşkilatına çok güvendiğini vurgulayarak, Şahin’e görevinde başarılar dileyip, yetki belgesini teslim etti.

Gelecek Partisi’nin kuruluşundan itibaren İzmit İlçe Teşkilatında görev alan Erdal Şahin, yapılan istişarelerden sonra Ankara’ya davet edildi. Genel merkezde Teşkilat Başkanı Ömer Ünal ve parti yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Erdal Şahin ve beraberindekiler daha sonra genel başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından ağırlandı.  Partinin 4.5 yıl önce kurulduğunu ve iki seçim yaşadığını vurgulayan Davutoğlu, Kocaeli Teşkilatında gördüğü heyecanın memnuniyet verici olduğunu belirtti. 

Yetki belgesini alan İl Başkanı Erdal Şahin de bu atamayla birlikte büyük bir görev ve sorumluluk üstlendiğinin farkında olduğunu belirterek, “Bana güven duyan başta Milletvekilimiz Doğan Demir’e, teşkilat başkanımız Ömer Ünal’a, parti yönetim kurulu üyelerine ve sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na teşekkür ediyorum. Yönetimimi kurup, ilçelerde teşkilatlanmaya yoğunlaşacağım” dedi. Şahin ile beraberindekiler daha sonra Milletvekili Doğan Demir tarafından TBMM’de ağırlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.