GEBZE'YE ÖDÜLÜ GETİRDİLER

Bilim-Teknoloji 09.05.2023 - 12:47, Güncelleme: 09.05.2023 - 12:47
 

GEBZE'YE ÖDÜLÜ GETİRDİLER

KOCAELİ HABERİ
İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı ISIF’23’ün en saygın ödülü WIPO’nun (Birleşmiş Milletler Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü) “En İyi Akademik Buluş Ödülü” GTÜ öğretim üyelerinin patentine verildi. Bu yıl 8.’si düzenlenen İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı ISIF’23’, TEKNOFEST kapsamında gerçekleştirildi. GTÜ Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Ebubekir Yüksel, Doç. Dr. Murat Eyvaz ve Dr. Serkan Arslan’ın İTÜ ile ortak yürüttüğü TÜBİTAK projesinin çıktılarından Türkiye, Kore ve Amerika patent tescilli “A New Vacuum Enhanced Operation Method For Forward Osmosis Membrane Bioreactors” başlıklı patent Birleşmiş Milletler Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü’nün (WIPO) “En İyi Akademik Buluş Ödülü”ne layık görüldü.  
KOCAELİ HABERİ

İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı ISIF’23’ün en saygın ödülü WIPO’nun (Birleşmiş Milletler Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü) “En İyi Akademik Buluş Ödülü” GTÜ öğretim üyelerinin patentine verildi.

Bu yıl 8.’si düzenlenen İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı ISIF’23’, TEKNOFEST kapsamında gerçekleştirildi. GTÜ Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Ebubekir Yüksel, Doç. Dr. Murat Eyvaz ve Dr. Serkan Arslan’ın İTÜ ile ortak yürüttüğü TÜBİTAK projesinin çıktılarından Türkiye, Kore ve Amerika patent tescilli “A New Vacuum Enhanced Operation Method For Forward Osmosis Membrane Bioreactors” başlıklı patent Birleşmiş Milletler Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü’nün (WIPO) “En İyi Akademik Buluş Ödülü”ne layık görüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.